Zwembad en waterpark in camping Ilbarritz

In het Yelloh! Village Ilbarritz kunt u profiteren van het zwemparadijs en van ons overdekte en verwarmde zwembad. Terwijl de kinderen plezier maken in het water, kunt u luieren op uw ligstoel en genieten van de Baskische zon, voordat u samen met de kinderen van onze glijbanen roetsjt! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Lagune
  Peuterbad
  Overdekt en verwarmd zwembad
  Glijbanen

  Vlakbij het strand

  Tussen Biarritz en Saint-Jean-de-Luz vindt u bij Bidart de mooiste stranden, zoals de Plage du Pavillon Royal die zich op 900 meter van de camping bevindt. Je vindt hier de langste stranden van de Baskische kust, omzoomd door mooie groene kliffen, ideaal voor uren waterpret, body surf, body board, surf en long board ... of zalig niets doen.

  Geniet het hele seizoen van zwemplezier

  In het Yelloh! Village Ilbarritz kunt u ongeacht het weer het hele seizoen van een aquapark genieten. De hele familie is welkom in het overdekte en verwarmde zwembad, tot uw grootste plezier! Kleine kinderen kunnen in alle veiligheid in het verwarmde peuterbad spelen. Grotere kinderen zich uitleven in het grote zwembad! Fantastisch toch, vakantie?

   

  Informatie: Alle zwemkleding is toegestaan. Het peuterbad is toegankelijk voor kinderen tot 12 jaar.

  Nog meer water

  Camping Ilbarritz maakt het u graag naar de zin en opent een tweede aquapark (open van 15/05 tot 15/09) voor nóg meer waterpret. Wat jong en oud er kan verwachten? Een schitterende lagune, ideaal voor jonge kinderen, en een origineel bad, ideaal om te relaxen in de zon en nog bruiner te worden. En om met elkaar momenten van dolle waterpret te beleven, zijn er de glijbanen waar uw kinderen maar wat graag om het hardst vanaf roetsjen! 

  ×