Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Ilbarritz Biarritz, Pyrénées Atlantiques

« Op 900 meter van de oceaan, tussen Bidart en Biarritz, midden in een schaduwrijk park »

8.2 10 1512 scores Recensies

Zwembad en waterpark in camping Ilbarritz

In het Yelloh! Village Ilbarritz kunt u profiteren van het zwemparadijs en van ons overdekte en verwarmde zwembad. Terwijl de kinderen plezier maken in het water, kunt u luieren op uw ligstoel en genieten van de Baskische zon, voordat u samen met de kinderen van onze glijbanen roetsjt! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Lagune
Peuterbad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad
Verdekte en verwarmde zwembad
Sauna
Glijbanen

Vlakbij het strand

Tussen Biarritz en Saint-Jean-de-Luz vindt u bij Bidart de mooiste stranden, zoals de Plage du Pavillon Royal die zich op 900 meter van de camping bevindt. Je vindt hier de langste stranden van de Baskische kust, omzoomd door mooie groene kliffen, ideaal voor uren waterpret, body surf, body board, surf en long board ... of zalig niets doen.

Aquapark

Een vakantie in Yelloh! Village zou niet compleet zijn zonder een aquapark. Dankzij de glijbanen, en de talrijke ligzetels op het houten terras rond het zwembad, kunt u lekker zonnebaden onder de Baskische zon vooraleer een frisse duik te nemen in het turquoise water van ons aquapark.

De allerkleinste kinderen kunnen hun geluk niet op als ze zien dat er een peuterbad met glijbanen en speelboot is. Waterpret gegarandeerd!

Onstpannen aan het zwembad

Ons zwembad van 200m² is verwarmd tot 27°C, zodat je lekker kunt ontspannen. Het is ook uitgerust met een schuifdak. Werk aan uw conditie en trek lekker een paar baantjes. Er worden ook lessen aquagym georganiseerd, profiteer ervan! Ontspan en kijk hoe je kinderen in alle veiligheid plezier maken in het water.

×