Beoordelingen camping Lous Seurrots

Om het organiseren van uw vakantie te vergemakkelijken, heeft het Yelloh! Village Lous Seurrots, in les Landes, aan u gedacht. Op deze pagina vindt u alle meningen, opmerkingen en commentaren van onze klanten over hun verblijf. Dit is de ideale manier om alles over uw toekomstige camping te weten te komen! De recensies over de camping Lous Seurrots zijn er ook om u te helpen uw vakantieadres te kiezen of om bepaalde punten toe te lichten. Bekijk snel al deze meningen en beleef een droomvakantie.

8.5 /10
1702 scores
Meningen filteren:
Type accommodatie:

Kinderen

Antonia
Uit Westervoort - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 12/09/2023 tot 19/09/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

9 /10
Mooie camping met voldoende faciliteiten. Prachtig sanitair. Super zwembad. Geweldige ligging op loopafstand van de oceaan. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Jacqueline
Uit Vielle-saint-girons - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 15/09/2023 tot 16/09/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Laagseizoen

10 /10
Geweldig
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Bonjour, Merci pour votre commentaire et votre note de 10/10. Nous sommes ravis de voir que vous avez passé un excellent séjour. Nous travaillons jour après jour pour que vos vacances soient parfaites, nous sommes des "artisans du bonheur". Au plaisir de vous accueillir à nouveau dans notre Yelloh! Village Lous Seurrots. Thomas, le réalisateur.
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Linda
Uit Heiloo - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 23/08/2023 tot 30/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Prima verblijf en prima faciliteiten. Vriendelijk personeel. Wij verbleven in een safari tent lodge, ruim opgezet en een ruim en compleet verblijf. Het zwembad vonden wij klein in verhouding tot het aantal gasten, zeker niet vies maar ook niet super hygienisch, het restaurant daarentegen had een goede keuken. Pizzas ook lekker. De lokale supermarkt was prima maar niet heel uitgebreid en prijzig. Verder denk ik dat deze locatie echt prima is voor gezinnen die van het camping leven genieten
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Esmeralda
Uit Moardnecht - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 02/09/2023 tot 04/09/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

8 /10
Mooie camping voor ons als tourcaravan, de leuke faciliteiten, inderdaad erg dichtbij de kust. Sanitair is qua vormgeving en design de 5 sterren waard, qua onderhoud en "grote" schoonmaak kan hier nog wel wat aan bijgeschaafd worden. Dagelijks wordt dit wel netjes onderhouden maar bijv veel spinnenrag en smerige gootjes. Door de vele mobile homes miste het voor ons het "kampeergevoel" een beetje.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Martijn
Uit Zevenbergen - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 08/08/2023 tot 22/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Over het algemeen een keurige camping met her en der verbeterpunten. De ligging is voor strandliefhebbers perfect. Ook de nabijheid van een dorp met horeca is een grote plus.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Roy
Uit Maastricht - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 13/08/2023 tot 26/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Fijne camping met genoeg faciliteiten. Ligt aan een leuk plaatsje met daaraan direct het strand.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Freddie
Uit Enschede - 4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 10/08/2023 tot 24/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Mooie, verzorgde en schone camping.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Ferry
Uit Amsterdam - 18 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 29/07/2023 tot 18/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

7 /10
De plek is mooi, overall fijn, voorzieningen voor campeerders matig, veel lawaai van de animatie
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

    Geen mening

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Ronald
Uit Sluiskil - 8 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 31/07/2023 tot 14/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
weer alles goed in orde en schoon. 1 nadeel: geen warm water in een toiletgebouw
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Monique
Uit Breda - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 13/08/2023 tot 20/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

7 /10
Een leuke camping met een wandeling van ongeveer 8 minuten naar de zee. Contis heeft leuke winkeltjes en restaurants, en een ontspannen sfeer. Het strand was druk. Bij aankomst na een lange autorit hebben we tot 17.00 uur moeten wachten voor de check-in. Bij de boeking hadden we om een WiFi-code gevraagd, maar bij aankomst kregen we slechts één code en moesten we €15 extra betalen voor meer toegang, wat helaas niet werkte. Er is weinig schaduw bij het zwembad door een tekort aan parasols en ligbedden/stoelen. Het zwembadwater is warm en schoon. De animatie is vooral gericht op het Franse publiek. Onze koelkast werkte niet goed, maar na één dag werd dit opgelost door een nieuwe te plaatsen, wat een goede service was. De dames bij de receptie waren vriendelijk en spraken goed Engels. Helaas verslechterde de WiFi sterk door een zogenaamde storm, terwijl het bereik al beperkt was. ’s Avonds was er harde muziek tot 23.00 uur en op een feestdag tot 01.15 uur en ’s ochtends begon de luidruchtige schoonmaak om 9.00 uur, wat niet prettig was voor uitslapende tieners. Het campingwinkeltje had een goede voorraad en redelijke prijzen. Er is een grote supermarkt op 30 minuten afstand in Mimizan.”
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Irma
Uit Santpoort-noord - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 14/08/2023 tot 18/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

6 /10
De kampeerplaatsen waren fijn, het sanitair top en het zwembad super. Maar we hadden erg last van de luide clubmuziek uit het amfitheater de eerste twee avonden. Het volume stond absurd hoog. Onze 6-jarige dochter lag wakker in de tent. De tweede dag was 15 augustus en een feestdag en toen ging de muziek door tot 1.30 uur! Ik vind dat echt volslagen absurd!!! Een familiecamping vol kleine kinderen, en dan lig je tot diep in de nacht te schudden in je tent vanwege de verschrikkelijk luide muziek. Zo luid was echt niet nodig, de mensen die er wel bij wilden zijn zouden er ook van kunnen genieten op een lager volume en dan ligt niet de rest van de camping wakker. Wij zijn echt volledig verbaasd hierover. Sowieso lijkt er de hele tijd overal muziek op te staan, ook overdag. Maar als je graag de hele vakantie ge-entertaind wil worden zit je hier goed.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

    Geen mening

  • Diensten

  • Animaties

Ruth
Uit Paterswolde - 5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 23/07/2023 tot 05/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

10 /10
Alles goed, mooie plekken, goed sanitair, leuk dorp, dichtbij het strand, fijn zwembad en leuk entertainment
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Good morning, Thank you for your comment and your rating of 10/10. We are delighted to see that you had a great stay. We work day after day in order that your holidays are perfect, we are "artisans of happiness". We look forward to welcoming you back to our Yelloh! Village Lous Seurrots. Thomas, the director.
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Nike
Uit Haarlem - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 26/07/2023 tot 06/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Fijn en schoon, leuke animatie, mooie omgeving
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Janet
Uit Ommen - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 25/07/2023 tot 08/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Fijne plek, schoon sanitair
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Linda
Uit Purmerend - 19 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 14/07/2023 tot 02/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Het was weer prettig te verblijven op Lous Seurrots, voor de 17de keer. Vooral door de goede ligging ten opzichte van het dorpje met bewaakt strand. Op loopafstand, auto is alleen voor uitstapjes en grote supermarkt bezoek nodig. Maar ondertussen wel een stevige prijs die gevraagd wordt voor een kampeerplaats. Goede plek, wel mat onder de caravanbanden, anders moeilijk te plaatsen door het zand. Goed sanitair. Soms in avond even wc checken, maar dat komt door de gasten zelf. Het wordt geregeld schoongemaakt. Leuke animatie en mooi zwembad, al maken wij zelf daar weinig gebruik van. De kampeerplekken zijn dus goed, wel steeds minder, er zijn veel meer huisjes en tenthuisjes geplaatst. Er zijn altijd nog verbeterpunten, maar dit heeft ook te maken met het soort gasten wat verblijft. Je merkt dat richting eind juli-begin augustus ongein komt.Verlichting omgooien, wc en douche onder hokje door kruipen en op slot doen (heel vervelend voor de medewerkers ook), afdruiprekken en stoppen die verdwijnen. Snap dat gedrag gewoon niet. Ene zijn kinderen die baldadig gedrag vertonen, waar je kan afvragen "waar zijn de ouders om middernacht van 8-12 jarigen?" Anderzijds ook volwassenen met luidruchtig gedrag.Gelukkig (of helaas dat het nodig is) komt de nachtbewaking, die geregeld ook rondes doet over het terrein, snel en stevig ingrijpen als het te erg wordt.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Floortje
Uit Gouda - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 02/08/2023 tot 11/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Sanitair netjes, service bij zwembad kan veel beter. Bij de bar mag je niet bestellen. Je moet wachten totdat iemand je drankje komt opnemen. Dit duurt heel lang.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Aw
Uit Goes - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 30/07/2023 tot 09/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Mooie camping, veel te doen en toch rustig. Aan een gezellig dorpje en mooi strand
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Marcel
Uit Pijnacker - 14 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 17/07/2023 tot 03/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
mooie nette camping met veel rust en ruimte
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Stefaan
Uit Oostnieuwkerke - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 22/07/2023 tot 29/07/2023 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Het hoogseizoen

10 /10
Prachtige camping, vanalles te doen. Tot in de puntjes verzorgd.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Bonjour, Nous vous remercions pour votre commentaire et votre note de 10/10. Nous sommes ravis de voir que vous avez passé un excellent séjour. Nous travaillons jour après jour pour que vos vacances soient façonnées à notre manière, nous les "artisans du bonheur". Au plaisir de vous accueillir de nouveau dans notre Yelloh! Village Lous Seurrots. Marine Responsable Hébergement
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Wessel
Uit Ede - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 31/07/2023 tot 06/08/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Het hoogseizoen

7 /10
Prima
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Leen
Uit Haaltert - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 15/07/2023 tot 22/07/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Mooi huisje. Prachtig de voorkant met de gordijntjes samengekoopt Ruim terras 2 aangename relaxstoelen op het terras bedden reeds opgedekt bij aankomst Fijne animatie elke avond Heel aangename panna/ voetbalkooi. Onze zoon heeft elke avond genoten van een vrijblijvende voetbalmatch Aangename, sfeervolle cocktailbar in openlucht winkeltje vlakbij Zee te voet en per fiets bereikbaar met aangename winkeltjes in de straat. Een thermos om de koffie warm te houden hebben we wat gemist De living was wat krap. Gelukkig was het steeds goed weer en hebben we er niet moeten eten. Bij de draaiende glijbanen was de kracht van het water niet hard waardoor het voor pubers niet echt uitdagend was.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Floor
Uit Schaijk - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 15/07/2023 tot 28/07/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Super ligging. mooi zwembad. goed programma voor jong en oud. Mooi en fijn toilet gebouw. Lekkere broodjes en campingwinkel Pizza ook super fijne optie. Kortom superfijne camping op een goede plek aan zee, Wij willen volgend jaar weer komen. Tip Kraan bij de afwas iets langer laten lopen. Nu heb ik 1 hand op de knop om mijn bak te vullen en kan ik niets doen met de andere hand ;-) Te weinig douches... elke dag in de rij helaas. Koelkast huren op de plaats ook erg fjn.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Rb
Uit Ede - 11 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 16/07/2023 tot 26/07/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

7 /10
MOOIE CAMPING, PRIJSKWALITEIT EEN 7. HUISJE VOOR 5 PERSONEN AAN DE KRAPPE KANT
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

    Geen mening

  • Diensten

  • Animaties

Denise
Uit Dordrecht - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 12/07/2023 tot 23/07/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

10 /10
Prachtig verblijf, mooie camping en heerlijke omgeving.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Good morning,Thank you for your comment and your rating of 10/10. We are delighted to see that you had a great stay. We work day after day in order that your holidays are perfect, we are "artisans of happiness".We look forward to welcoming you back to our Yelloh! Village Lous Seurrots.Thomas, the director.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Evi
Uit Hoeleden - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 15/07/2023 tot 26/07/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
onze boeking was een cottage aan de rivier, 40€ extra hiervoor betaald. Over de animatie op de camping kunnen we weinig slecht zeggen, het stopte bijna altijd om 23u, daar het tot ons huisje nummer 312 wel redelijk goed soms luid hoorbaar was. Met de kinderen 8j en 3j niet altijd evident om die te slapen te leggen. Voor ons huisje was een klein strand met speeltuigen en een publieke BBQ. Ook hier geen enkel bezwaar als mensen hier kwamen BBQ'en. Enkel het eindtuur mocht iets vroeger zijn dan 2u in de nacht, met de nodige beschonken mensen en geluidsoverlast dat je erbij kreeg.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Ralph
Uit Rotterdam - 5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 08/07/2023 tot 23/07/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

7 /10
Algehele ervaring is prima, dit is ons 4e bezoek aan camping Lous Seurrots. 1e jaar een glampingtent, 2e jaar een cottage aan de rivier, 3e jaar wederom een glampingtent en dit jaar een kampeerplaats. Entertainment is helaas nog steeds alleen Franstalig waardoor de andere nationaliteiten wederom worden buitengesloten van diverse activiteiten vanwege de taalbarriere.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Elza
Uit Wijchen - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 16/07/2023 tot 23/07/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

7 /10
Prima verblijf en mooie lokatie aan zee echter alle animatie is in het Frans en met name voor kleine kinderen. Fiets zou handig geweest zijn voor de lange afstanden die je moet lopen naar het zwembad en restaurant. Sanitaire voorzieningen zijn schoon en netjes.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Marjan
Uit Bergschenhoek - 4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 09/07/2023 tot 23/07/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

5 /10
Het geluid v de animatie was te hard. Elke dag animatie is teveel. We hadden ook een dag geen warm water. Koud douchen is niet tof.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Peter
Uit Dentergem - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 24/06/2023 tot 30/06/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Laagseizoen

10 /10
vakantiepark zoals het hoort te zijn: voldoende ruimte in het park, ruime caravans en voldoende buitenruimte. Vriendelijke en gedienstige medewerkers, leuke bar, goed restaurant, mooi zwembad, voldoende animatie (voor de liefhebbers).
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Friedel
Uit Schoten - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 17/06/2023 tot 08/07/2023 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

9 /10
Aangename en rustige camping . Zeer netjes en zeer vriendelijk personeel. Service is top!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

    Geen mening

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

×