Lous Seurrots: in de buurt van het dorp

Camping Lous Seurrots ligt in de ongerepte natuur van Les Landes, een karakteristieke streek met een gevarieerd landschap en talrijke tradities! U hoeft zich niet te vervelen! 

Camping Lous Seurrots

606 avenue de L’Océan – Contis-Plage

40170 Saint Julien en Born

FRANKRIJK

Ligging

Saint Julien en Born, 8 km
Luchthaven van Biarritz, 102 km
Station van Morcenx, 37 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 44° 5' 20'' Lengtegraad: W 1° 18' 59''

Evenementen

Toeristische plaatsen

Steden

De kust van de Landes

Kilometers strand en dennenbossen! Onze mooie golven zijn ideaal voor surfers van alle leeftijden. Zuurstof kan je bijtanken tijdens wandelingen in het bos. Je komt zeker herten en eekhoorns tegen, sommige willen misschien wel op de foto.

Het achterland van de Landes

Het achterland, rijk aan tradities, is ook een bezoekje waard. Je vindt er het grootste dennenbos van Europa dat uitnodigt tot wandelen. In de ecomusea, waaronder dat van la Grande Lande, zullen klein en groot zich verbazen over onze mooie omgeving. Ons team kan je bijstaan bij het uitstippelen van een route à la carte op basis van jouw wensen.

De gastronomie van de Landes

De reputatie van de Landes is al gemaakt. Kom kennismaken met ons feestgevoel en proef van de foie gras, de eendenconfit, de eendenborst, de garbure, de tourtière, enz., ... De heilzame effecten ervan zijn bekend. Je kan ook de lokale producenten ontmoeten; niets dan ontdekkingen in het vooruitzicht tijdens onze minimarkten op de camping.

×