Zwembad en waterpark in camping Lous Seurrots

Geniet van de buitengewone ligging van het Yelloh! Village Lous Seurrots: aan de rand van de rivier de Contis en op slechts 500 meter van het strand en de oceaan. Alsof dat nog niet genoeg is, kunt u volop waterplezier beleven in ons grote zwemparadijs, met glijbanen en een overdekt en verwarmd zwembad!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot het strand
  Lagune
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Ons waterpark met een prachtig uitzicht

  In het Yelloh! Village Lous Seurrots, is het bassin volledig verwarmd van maart tot oktober. Het is samengesteld uit een lagune, een rivier, een kinderbad, zonneterrassen en zes waterglijbanen voor een totale wateroppervlakte van 850 m².

  Een gedeelte van het bad en de stranden is overdekt door een gedeeltelijk demonteerbare structuur die toelaat het geheel al dan niet volledig te overdekken afhankelijk van het seizoen. Het waterpark (onbewaakt) is omgeven door strand en houten terrassen, alsook een bar-lounge. Wil je profiteren van de vakantie om wat aan je conditie te doen of om te ontspannen? Wij zorgen ervoor!

  Informatie glijbanen: 1x34 m, 1x36 m, 4x20 m

  Kinderen mogen alleen zwemmen onder toezicht van hun ouders

  200m van Contis-Plage en 500m van het strand

  Deze mooie badplaats ligt tussen de duinen en het bos en heeft een prachtig fijn zandstrand. Het strand is bewaakt. In Contis vindt u surf- en body board scholen.

  ×