Camping Baskenland : Ontdek met de hele familie het Baskenland met de campings van Yelloh! Village

Welkom in het Baskenland, een streek die anders, veelzijdig en uniek is. Uw vakantie zal in het teken van ontspanning en bijzondere ontdekkingen staan!

Er is geen andere streek in Frankrijk die zoveel bijzondere kenmerken bezit als het Baskenland, of het nu natuur, cultuur of gastronomie betreft. Gelegen aan de Atlantische kust en omringd door de Pyreneeën en prachtige zandstranden: in deze heerlijke vakantieomgeving verliest u alle notie van tijd!

Vakantie camping Baskeland

De eerste verrassing beleeft u bij het horen van de nog veel gesproken Baskische taal. De zowel melodieuze als ruwe klanken vormen als het ware een verbindende factor tussen de grond, de streek en zijn bewoners. Ook de Baskische cultuur, vol levenskunst en eeuwenoude waarden en tradities, zal u zeker bekoren. Ontdek de lokale gastronomie (met de beroemde Bayonne-ham of de Baskische taarten), de kunstnijverheid of de grote volksfeesten zoals de ‘ferias’, waar jong en oud zich vermaken.
De Pyreneeën voor wandelaars, fantastische zandstranden voor liefhebbers van ontspanning en geweldige golven voor surfers: hier komt iedereen aan zijn trekken!

Campingdorpen Aquitanië

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Open van 05/04/2023 tot 24/09/2023
Ontdek de camping

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Open van 05/04/2023 tot 28/10/2023
Ontdek de camping

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Open van 31/03/2023 tot 17/09/2023
Ontdek de camping

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×