De diensten van camping La Grange de Monteillac

Voor uw campingvakantie wilt u zo licht mogelijk reizen! Het Yelloh! Village La Grange de Monteillac biedt u een ruime keuze van diensten aan om uw vakantie nog aangenamer te laten verlopen. Maaltijden, winkels, kruidenier... U vindt alles wat u nodig heeft! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Bakker
  Kruidenier / Supermarkt
  Toeristische informatie
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur koelkast
  Verhuur van fietsen
  Internationale dagbladen
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Uitzending op groot scherm
  Restaurant
  Conciërgedienst
  Postdienst
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Laadpaal elektrisch voertuig 3km
  Kapper 3km
  Discotheek 20km
  Geldautomaat 3km
  Waterpunt camper 3km

  Eten en drinken

  Gezellig iets drinken aan de bar, vlak bij het aquapark of genieten van een typisch streekgerecht op het terras van het restaurant... Een restaurant verkozen tot Yelloh! Restaurant 2023 door vakantiegangers!

  Een tussendoortje, iets drinken aan de bar met uw familie of vrienden, iets eten in het restaurant, camping Yelloh! Village la Grange de Monteillac, heeft aan alles gedacht!  

  Conciërgedienst van de camping

  Hier vindt u alle ingrediënten om uw vakantie nóg aangenamer te maken: camping La Grange de Monteillac kan voor u een tafel reserveren in één van de restaurants in de omgeving en toeristische activiteiten of attracties voor u boeken. U kunt zelfs profiteren van speciale tarieven! Ouders kunnen ook tegen betaling gebruikmaken van een baby-oppasservice, zodat ze tijdens de vakantie een paar heerlijke uurtjes voor zichzelf hebben. 

  De winkels van de camping voor boodschappen tussendoor

  Altijd gemakkelijk als u iets vergeten bent, als u wilt barbecueën of picknicken, de campingkruidenier staat voor u klaar! Er is zelfs een brooddepot. Op de camping vindt u ook een wasserette waar u de was kunt doen en u gebruik kunt maken van een strijkplank en strijkijzer. 

  ×