Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op Camping Domaine d’Arnauteille

Zin om u uit te leven, plezier te maken, lol te trappen? In het Yelloh! Village Le Domaine d’Arnauteille vindt u alles wat u daarvoor nodig hebt: een multisportterrein, een petanquebaan, een paardrijcentrum, kinderclubs voor 5- tot 12-jarigen … Wilt u er meer over weten, ontdek dan gauw wat er op het programma staat tijdens uw vakantie in de Aude! 

  Onze kinderclubs

  Tot groot genoegen van de kinderen biedt de camping Domaine d'Arnauteille hun animatieclubs met activiteiten aan waar voor elk wat wils is. Grote spellen in de buitenlucht, sportieve uitdagingen, knutselen, spellen, ontdekken van de natuur, organisatie van shows die door de kinderen worden gegeven... 

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Hoogseizoen

   Voor een geweldige vakantie vol animatie heeft de camping Domaine d'Arnauteille alles in huis, dankzij de Kids Club, speciaal voor de kinderen!

   • handenarbeid
   • spellen
   • de natuur ontdekken
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Hoogseizoen

   Tijdens uw verblijf op de camping hebben uw kinderen meer dan genoeg keuze als het gaat om de animaties van de Junior Club.

   • handenarbeid
   • spellen
   • de natuur ontdekken
   • tochten te paard
   • organiseren van levendige shows door de kinderen

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn open in juli en augustus

  • 10u tot 12u en 14u30 tot 16u30, elke dag behalve zaterdag

  Onze activiteiten

  Het Yelloh! Village Domaine d'Arnauteille biedt een maximaal aantal animaties om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen: sportief of rustig, actief of rustgevend, maar altijd in een gezellige sfeer, waarbij voor ieder wat wils is, ongeacht de leeftijd.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquagym
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Tochtjes te paard of met de pony
  Speelzaal
  Collectieve sporten
  Petanquebaan
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 10km
  Canyoning / rafting 40km
  Casino 24km
  Avonturenpark 26km
  Vissen 2km

  Voor de sporters

  Wij organiseren iedere middag (behalve de zaterdag) op ons multisportveld en boulesterrein toernooien: jeu de boules, pingpong, volleybal, voetbal, handbal etc.

  Ook uitstapjes en wandelingen met gidsen, (kastelen, wijnkelders, musea...) en boottochten van een paar uur op het Canal du Midi.

  Paardritten

  Tochten te paard vanaf 7 jaar, voor de kinderen van 3 - 7 jaar zijn er ponyritjes. In het domein neemt een paardrijdbegeleider u mee een ritje maken om u de mooie streek te laten zien via de voetpaden (per dag 3 wandelingen).

  Spannende activiteiten in het water

  Ontdek in de buurt van de camping wat het Domaine d’Arnauteille voor u in petto heeft voor een sportieve vakantie in de Aude! Professionele wildwatersporters bieden een scala aan activiteiten om met de hele familie van heel veel waterpret te genieten: kanoafvaarten, hydrospeed, rafting, tubing… 

  Le Sentier Cathare

  De 12 etappes: Aguilar, Quéribus, Peyrepertuse, Puilaurens, Puivert, Montségur, torenhoge citadels opgetrokken op indrukwekkende schroefhaken, verwijzen naar een bladzijde uit de middeleeuwse geschiedenis van het zuiden: het katharisme van de Languedoc. Dankzij de verschillende bestaande varianten kan de wandelaar zijn vertrekpunt en de duur van zijn parcours kiezen. Wandelen langs ‘le Sentier Cathare' is als reizen door de tijd.

  ×