Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Domaine d’Arnauteille Carcassonne, Aude

« Geniet vlak bij Carcassonne van een adembenemend uitzicht op de bergen en wijngaarden »

8.4 10 303 scores Recensies

De diensten van de camping Domaine d'Arnauteille

Het hele team van de camping Domaine d'Arnauteille staat voor u klaar om u een 100% ontspannende vakantie te bieden. Dankzij de vele diensten ter plaatse kunt u rekenen op een uitstekende vakantie onder de zon van de Aude.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bibliotheek
Bakker
Kruidenier
Toeristische informatie
Wasserette
BBQ of plancha Verhuur
Verhuur babystoelen/-bedjes
Verhuur koelkast
Waterpunt camper
Uitleendienst strijkijzers en -tafels
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Afhaalmaaltijden
Wi-Fi

Op een dorpsplein van de Languedoc

Op een plein in typische Languedoc-stijl vindt u een bar met een terras onder de platanen, een kruidenierswinkel alsook een bibliotheek. Alle diensten zijn open van de eerste tot de laatste dag: verhuur van lakens en babykits, wasserettes met wasmachines, droogautomaten en strijkplanken. Om aan al je behoeften te voldoen is er ook nog een vergaderzaal met televisie waar alle grote evenementen worden uitgezonden.

Het restaurant

Ons restaurant met rustiek decor ligt net wat hoger in de oude stallen en vergast je op onze regionale specialiteiten, onze wijnen AOC Malepère, de cassoulet van Castelnaudary en onze Blanquette van Limoux. Schuif samen met je gezin aan tafel op het terras in de schaduw van de lindenbomen en geniet van een ontspannende vakantie.

__

Seminarie en receptie

Meer weten?

Als u ervoor kiest om uw seminar of receptie in de Aude te organiseren, op de camping Domaine d'Arnauteille, weet u zeker dat uw gasten hier een onvergetelijke herinnering aan over zullen houden. Het hele team van de camping staat voor u klaar, om uw evenement perfect te laten verlopen!

×