•  
  •  
Camping Domaine d’Arnauteille Carcassonne, Aude

Geniet vlak bij Carcassonne van een adembenemend uitzicht op de bergen en wijngaarden

8.0 10 417 scores Recensies
Boek uw verblijf

Zwemparadijs van de camping Domaine d'Arnauteille

_

Op camping Domaine d’Arnauteille vindt u een zwemparadijs met 5 zwembaden waarvan 1 overdekt, een tegenstroomrivier, waterglijbanen, bubbelbaden en een peuterbad. Profiteer van deze unieke plek met zijn Grieks-Romeinse decor, perfect voor een rustgevende vakantie...

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bubbelbaden
Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad
Glijbanen

Een aquapark voor iedereen

  • Je kan baantjes trekken in het zwembad van 25 m. Heerlijk ontspannen en van je vakantie genieten om weer helemaal in vorm terug naar huis te keren.
  • Wilt u ongeacht het weer van zwemplezier genieten? Kom dan naar ons overdekte zwembad (opening zomer 2019).
  • Een tegenstroomrivier om plezier te maken en bubbelbaden en een balneobad voor wie wil profiteren van de heilzame werking van het water en de massages.
  • Een peuterbad waarin je kleintjes kunnen ontspannen in ondiep water.
  • Twee waterglijbanen waaronder een multiglijbaan voor uren plezier met de hele familie! 

En wie graag heerlijk niets doet en lekker bruint onder de zuiderse zon is er een zonneterras van 3000 m² op de treden van het amfitheater die ingericht zijn als stranden. Vanop het zonneterras heb je een uitzicht op de waterspelen, de standbeelden en het massif des Corbières.

Video zwemparadijs

Het Lac de la Cavayère, een meer om met de hele familie te gaan ontdekken!

Ontdek tijdens uw vakantie op camping Domaine d’Arnauteille het Lac de la Cavayère: een meer in een 40 ha groot natuurgebied waar mediterrane begroeiing en waterlopen zich vermengen, tot groot plezier van iedereen. Zandstranden, een bewaakte zwemzone, picknickplaatsen, 100% natuurwandelingen en activiteiten in de openlucht (mountainbiken, kanoën, waterfietsen, van waterglijbanen roetsjen, boomklimparcours…), de ideale plek voor een familie-uitje aan de waterkant!

Laatst bezochte campings
×