Zwembad en waterpark in camping Domaine d'Arnauteille

Op camping Domaine d’Arnauteille vindt u een zwemparadijs met 5 zwembaden waarvan 1 overdekt, een tegenstroomrivier, waterglijbanen, bubbelbaden en een peuterbad. Profiteer van deze unieke plek met zijn Grieks-Romeinse decor, perfect voor een rustgevende vakantie...

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bubbelbaden
  Massagebanken met Bubbels
  Peuterbad
  Overdekt Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Een aquapark voor iedereen

  In het zwemparadijs van camping Domaine d'Arnauteille zal groot en klein het naar zijn zin hebben. Neem meteen een kijkje in het unieke aquapark met 5 verwarmde baden:

  • Kunt u zelfs op vakantie het sporten niet laten? Geweldig! Trek baantjes in het 25 m lange baantjesbad. U zult er genieten!
  • U kunt u ook vermaken en uitputten in de tegenstroomrivier.
  • In de 3 zwembaden buiten met twee glijbanen, waarvan een met meerdere banen, speelt de hele familie urenlang.
  • Komen er wolken aan? Geen paniek! De camping heeft overal aan gedacht! In een overdekte ruimte kunt u bij elk weer pret maken in het water.
  • Bent u op zoek naar ontspanning? 3 spa's met waterstralen en een anatomische bank met masserende bubbelbaden zijn precies wat u nodig hebt!
  • En de allerkleinsten? Die hebben hun eigen peuterbadje. Daar kunnen ze in alle veiligheid in ondiep water rondspetteren.

  Geniet u liever van de zuidelijke zon om bruin te worden? Super! Bewonder het Grieks-Romeinse decor terwijl u zich u ontspant op de zitplaatsen van het amfitheater: 3.000 m² zonneterras in de vorm van een strand met een prachtig uitzicht op het massief van Corbières. Wat is vakantie toch heerlijk.

  Het Lac de la Cavayère, een meer om met de hele familie te gaan ontdekken!

  Ontdek tijdens uw vakantie op camping Domaine d’Arnauteille het Lac de la Cavayère: een meer in een 40 ha groot natuurgebied waar mediterrane begroeiing en waterlopen zich vermengen, tot groot plezier van iedereen. Zandstranden, een bewaakte zwemzone, picknickplaatsen, 100% natuurwandelingen en activiteiten in de openlucht (mountainbiken, kanoën, waterfietsen, van waterglijbanen roetsjen, boomklimparcours…), de ideale plek voor een familie-uitje aan de waterkant!

  ×