Camping Revel

Revel, gelegen aan de bronnen van het Canal du Midi is dé stad van het meubelwerk en kunstmeubilair .
Reeds vanaf de 19de eeuw heeft de kunstnijverheid altijd al een belangrijke rol gespeeld in Revel. En nu nog is Revel een van de belangrijkste opleidingsplaatsen voor meubelmakers in Frankrijk. Aan dit aspect van het stadje is een museum gewijd, met bijzondere tentoonstellingen.

Campingvakantie Revel

Revel is ook synoniem met verrassende, ongerepte natuur. Speciaal om ook die kant van het stadje te kunnen ontdekken, is er het Explorarôme. In deze botanische tuin ontdekt u hoe parfums worden gemaakt en kunt u zelfs de geur van meer dan 450 planten ruiken…

Het is onmogelijk Revel te verlaten zonder een bezoek te hebben gebracht aan het Musée du bois et de la marqueterie. Hier zijn de kennis en de kunde van de beste ambachtslieden samengebracht, een lust voor het oog! U komt alles te weten over de verschillende werkplaatsen, de vele ambachten die er rond bos en hout zijn ontstaan, en de kunstenaars die hier exposeren.

Profiteer van uw verblijf in Revel om een kijkje te nemen bij het Lac Saint-Ferréol. Een uitgelezen bestemming voor wie van rust en wandelen houdt. Direct naast het meer bevindt zich het Musée du Canal du Midi, midden in een prachtige tuin. Laat u betoveren en ontdek de regio van een andere kant! 

×