De diensten van de camping Les Petits Camarguais

Camping Les Petits Camarguais zorgt overal voor om u optimaal van uw vakantie te laten profiteren. U vindt er een uitgebreid aanbod van winkels en voorzieningen voor het hele gezin. Het zal u aan niets ontbreken! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Bakker
  Geldautomaat
  Kruidenier
  Toeristische informatie
  Wasserette
  BBQ of plancha Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Liggeld in de haven
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Huuraccommodaties Premium
  Shuttledienst tussen de camping en het strand
  Internationale dagbladen
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Postdienst
  Services All Season
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kapper 5km
  Verhuur koelkast 5km
  Verkoop van vis en schaal- en schelpdieren 5km

  Diensten op maat

  Onze receptiebrigade staat 7 dagen per week voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw vakantie zo aangenaam mogelijk wordt. Voor lakens, toeristische informatie, goede ideeën of activiteiten in de streek … Eén enkel adres: de receptie van de camping!

  Bars en restaurants

  Tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Les Petits Camarguais hebt u voor de maaltijden een scala aan mogelijkheden. Wilt u een snel hapje tussen twee activiteiten door of zweert u bij een gezellige maaltijd met familie of vrienden? Bij ons vindt u altijd iets van uw gading. Ook de allerkleinsten kunnen hier hun hart ophalen: aangepaste menu’s, kinderstoeltjes… Ondertussen kunnen je kinderen zich vermaken met het inkleuren van spelletjes!

  • Kies voor genieten in restaurant 'l’Octopus' in de wijk Le Port: een maritieme sfeer, een verzorgde inrichting, een geraffineerde keuken met internationale aspiraties ... Onze chef, Jean Baptiste, en zijn team nodigen u uit voor een culinaire reis. Met grote liefde voor hun streek en hun terroir tillen ze verse, plaatselijke producten en huisgemaakte gerechten naar een hoger plan! Kom onze pizza’s proeven: eet ze ter plaatse of neem ze mee. Ze worden bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en verse kwaliteitsproducten.

   Kinderen hebben zelfs hun eigen hoek meteen speelhoek. Zalig! En om het helemaal af te maken: een dakterras met solarium en een adembenemend uitzicht over het zwembad en de haven. Er bestaat geen charmantere plek om van de zonsondergang te genieten!

  • Bubble Beach ligt vlak bij het aquapark van de wijk L’Aquabulle. Morgens kunt u er terecht voor de aankoop van brood en luxe broodjes. ’s Middags en ’s avonds kunt u hier terecht voor traditionele broodjes, salades, panini's, huisbereide hamburgers, bruschetta en nog tal van andere lekkernijen voor groot en klein.
  • Bar-restaurant “Le Lodge Club” in de wijk Les Secrets is de perfecte plek voor een heerlijk rustig momentje bij de lagune. Met zicht op de duinen is dit restaurant ideaal om te nippen aan een cocktail of voor een stevige maaltijd. ’s Morgens kunnen diegenen die dat wensen er ontbijten in een onvergetelijk kader…
  • Bar-restaurant 'Il Gusto' gelegen in het Dorp van de camping is perfect voor gezellige familiemaaltijden in Italiaanse sfeer! En niets houdt de ouders tegen om de avond in de bar voort te zetten… De snack-pizzeria van Yelloh! Village Les Petits Camarguais is ideaal voor diegenen met een kleine honger maar die geen zin hebben om te koken! In het Dorp kunt u terecht voor belegde broodjes, frietjes, nuggets en pizza's om mee te nemen.

  Winkeltjes

  Voor nóg meer vakantiegemak, vindt u in het Dorp talrijke winkels in prachtig mediterraan gekleurde gebouwen, zoals een kruidenierswinkel en een verkooppunt van brood en luxe broodjes. 

  Vanaf 18 september is het Dorp en de bijbehorende diensten gesloten.

  Video Onze Diensten

  ×