Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Les Petits Camarguais Le Grau du Roi, Gard

« 5 verwarmde zwembaden op 2,5 km van de mooiste stranden aan de Middellandse Zee »

8.2 10 2511 scores Recensies

De diensten van de camping Les Petits Camarguais

Camping Les Petits Camarguais zorgt overal voor om u optimaal van uw vakantie te laten profiteren. U vindt er een uitgebreid aanbod van winkels en voorzieningen voor het hele gezin. Het zal u aan niets ontbreken! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bibliotheek
Bakker
Kruidenier / Supermarkt
Toeristische informatie
Wasserette
Verhuur babystoelen/-bedjes
Verhuur van kluisjes
Verhuur van fietsen
Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
Huuraccommodaties Premium
Uitleendienst strijkijzers en -tafels
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Afhaalmaaltijden
Wi-Fi

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kapper 6 km
Discotheek 6 km

Winkeltjes

Voor nóg meer vakantiegemak, vindt u in het Dorp talrijke winkels in prachtig mediterraan gekleurde gebouwen, zoals een kruidenierswinkel en een verkooppunt van brood en luxe broodjes. 

Vanaf 12 september is het Dorp en de bijbehorende diensten gesloten.

Bars en restaurants

Tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Les Petits Camarguais hebt u voor de maaltijden een scala aan mogelijkheden. Wilt u een snel hapje tussen twee activiteiten door of zweert u bij een gezellige maaltijd met familie of vrienden? Bij ons vindt u altijd iets van uw gading.

  • Kies voor genieten in restaurant 'l’Octopus' in de wijk Le Port: een maritieme sfeer, een verzorgde inrichting, een geraffineerde keuken met internationale aspiraties ... Hier worden niet alleen uw smaakpapillen verwend! De kids hebben recht op hun eigen stekje in de pedagogisch ruimte. Zalig! En om het helemaal af te maken: een dakterras met solarium en een adembenemend uitzicht over het zwembad en de haven. Er bestaat geen charmantere plek om van de zonsondergang te genieten!
  • Bubble Beach ligt vlak bij het aquapark van de wijk L’Aquabulle en is geopend van 8u tot 21u. Morgens kunt u er terecht voor de aankoop van brood en luxe broodjes. ’s Middags en ’s avonds kunt u hier terecht voor traditionele broodjes, salades, gebraden kip, huisbereide hamburgers, bruschetta en nog tal van andere lekkernijen voor groot en klein.
  • Bar-restaurant “Le Lodge Club” in de wijk Les Secrets is de perfecte plek voor een heerlijk rustig momentje bij de lagune. Met zicht op de duinen is dit restaurant ideaal om te nippen aan een cocktail of voor een stevige maaltijd. ’s Morgens kunnen diegenen die dat wensen er ontbijten in een onvergetelijk kader…
  • Bar-restaurant 'Il Gusto' gelegen in het Dorp van de camping is perfect voor gezellige familiemaaltijden in Italiaanse sfeer! Ook de allerkleinsten kunnen hier hun hart ophalen: aangepaste menu’s, kinderstoeltjes… Tijdens het wachten kunnen uw kinderen zich amuseren met kleurplaten! En niets houdt de ouders tegen om de avond in de bar voort te zetten… De snack-pizzeria van Yelloh! Village Les Petits Camarguais is ideaal voor diegenen met een kleine honger maar die geen zin hebben om te koken! In het Dorp kunt u terecht voor belegde broodjes, friet en panini’s.

 

 

Diensten op maat

Onze receptiebrigade staat 7 dagen per week voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw vakantie zo aangenaam mogelijk wordt. Voor lakens, toeristische informatie, goede ideeën of activiteiten in de streek … Eén enkel adres: de receptie van de camping!

Video Onze Diensten

×