Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Les Petits Camarguais Le Grau du Roi, Gard

« 5 verwarmde zwembaden op 2,5 km van de mooiste stranden aan de Middellandse Zee »

8.2 10 2511 scores Recensies

Het zwemparadijs op camping Les Petits Camarguais

Camping Les Petits Camarguais heeft maar liefst 4 verschillende zwembaden: een zwembad met glijbanen, een overdekt en verwarmd zwembad, een kunstmatige lagune, een banenzwembad en een aquaplash met verwarmd zwembad. Maar laten we vooral de zee niet vergeten, die op slechts 3000 meter van de camping ligt! Nog meer wensen?

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Waterspeeltuin
Bubbelbaden
Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad
Zonneterras
Glijbanen

5 aquaparken

  • De wijk Le Port heeft heel wat verrassingen in petto voor wie van water houdt. Uw kroost kan zijn pret niet op in onze aquasplash (kinderen tot 12 jaar), terwijl u zelf in alle rust van het buitenzwembad geniet. Ook fijn om weten: beide zijn verwarmd!
  • In de wijk L’Aquabulle vindt u onder een transparante koepel een verwarmd aquapark van 600 m² met speeltuigen, piratenschepen en golven. Ideaal om samen met de familie van te genieten! Ontdek ook het sportzwembad met uitgestrekt zonneterras, het klassieke zwembad en de nodige watersportinfrastructuur om intens te genieten van het water.
  • De wijk Les Secrets is een paradijs voor zonnekloppers. Om lekker op adem te komen, gaat er niets boven de kunstmatige lagune van 360 m² en de omliggende zonneterrassen. Ligstoelen, drankjes … hier wordt u helemaal zen!
  • In het Campingdorp voelen uw kinderen zich de koning te rijk dankzij de verwarmde ruimte van 500 m² met glijbanen, een hydromassagebank, een groot zonneterras en peuterbaden.

(Gesloten vanaf 13 september)

* Voor de veiligheid van de allerkleinsten is het gebruik van de glijbanen voorbehouden aan kinderen van minder dan 12 jaar

Nauwsluitende zwemkleding is verplicht, shorts zijn verboden.

Informatie over de glijbanen:
- Glijbanen Dorp: 6 tot 13 jaar
- Glijbanen L'Aquabulle: 3 tot 6 jaar
- Glijbanen Wijk Le Port: 6 tot 12 jaar

 

Om de veiligheid van iedereen te garanderen, wijzen wij er nogmaals op dat onze zwembaden niet worden bewaakt en dat kinderen onder de 18 jaar alleen mogen zwemmen onder toezicht van hun ouders en volwassen begeleiders.

Video Zwemparadijs

Het strand van l’Espiguette

L'Espiguette, als een schat verscholen te midden van een wild decor, biedt zijn bezoekers het grootste strand van Zuid-Frankrijk aan, zodat iedereen in alle intimiteit kan genieten zonder last te hebben van de andere vakantiegangers. Dit 12 km lange en 700 m brede strand op 1400 m van het camping beschikt eveneens over een gedeelte voor naturisten.
Het strand van 'la pointe de l'Espiguette' , dat zijn natuurlijke uitzicht heeft weten te bewaren, is gemakkelijk te bereiken met de fietsen die voor een zacht prijsje te huren zijn. Je kan rekenen op een hartelijke ontvangst in één van de bars op het strand. Je vindt er verfrissingen en een eenvoudige keuken.

×