Zwembaden en waterparken in camping Les Petits Camarguais

Camping Les Petits Camarguais heeft maar liefst 6 verschillende zwembaden: een zwembad met glijbanen, een overdekt en verwarmd zwembad, een kunstmatige lagune, een banenzwembad en een aquaplash met verwarmd zwembad. Maar laten we vooral de zee niet vergeten, die op slechts 3000 meter van de camping ligt! Nog meer wensen?

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Overdekt Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Peuterbad
  Overdekt Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  6 aquaparken

  • De wijk Le Port heeft heel wat verrassingen in petto voor wie van water houdt. Uw kroost kan zijn pret niet op in onze aquasplash (kinderen tot 12 jaar), terwijl u zelf in alle rust van het buitenzwembad geniet. Ook fijn om weten: beide zijn verwarmd!
  • In de wijk L’Aquabulle ligt onder de beschutting van een koepel een 600 m² groot, verwarmd fun aquapark: met zijn licht aflopende zwembad, zijn waterspelletjes en zijn glijbanen voor 3- tot 6-jarigen ideaal voor de allerkleinsten. Een zwemzone perfect voor familieplezier. Ontdek ook het sportzwembad voor volwassenen, omringd door een groot solarium, met zijn klassieke zwembad en aquasportvoorzieningen waarmee u van alle simpele geneugten van het water kunt genieten. Een perfect zwemparadijs om tijd met de familie door te brengen!
  • De wijk Les Secrets is een paradijs voor zonnekloppers. Om lekker op adem te komen, gaat er niets boven de kunstmatige lagune van 360 m² en de omliggende zonneterrassen. Ligstoelen, drankjes … hier wordt u helemaal zen! 
  • In het Campingdorp voelen uw kinderen zich de koning te rijk dankzij de verwarmde ruimte van 500 m² met glijbanen, een hydromassagebank, een groot zonneterras en peuterbaden.

  Informatie glijbanen: de glijbanen zijn alleen toegankelijk voor kinderen:

  -          Van 6 tot 13 jaar in het Dorp

  -          Van 3 tot 6 jaar in L’Aquabulle

  -          Van 6 tot 12 jaar in de wijk Le Port

  De zwembaden zijn gereserveerd voor onze kampeerders.

  Om de veiligheid van iedereen te garanderen, wijzen wij er nogmaals op dat onze zwembaden niet worden bewaakt en dat kinderen onder de 18 jaar alleen mogen zwemmen onder toezicht van hun ouders en volwassen begeleiders.

  Het strand van l’Espiguette

  L'Espiguette, als een schat verscholen te midden van een wild decor, biedt zijn bezoekers het grootste strand van Zuid-Frankrijk aan, zodat iedereen in alle intimiteit kan genieten zonder last te hebben van de andere vakantiegangers. Dit 12 km lange en 700 m brede strand op 1400 m van het camping beschikt eveneens over een gedeelte voor naturisten.
  Het strand van 'la pointe de l'Espiguette' , dat zijn natuurlijke uitzicht heeft weten te bewaren, is gemakkelijk te bereiken met de fietsen die voor een zacht prijsje te huren zijn. Je kan rekenen op een hartelijke ontvangst in één van de bars op het strand. Je vindt er verfrissingen en een eenvoudige keuken.

  Video Zwemparadijs

  ×