•  
  •  

Kamperen in Occitanië

Occitanië bevat elementen uit zowel de Camargue, Spanje, de Provence, het Middellandse Zeegebied, de Gascogne en de Pyreneeën! Kom tijdens uw campingvakantie genieten van alle smaken, geuren en kleuren van deze streek!

Waarom zou u kiezen tussen een vakantie aan zee, in de bergen of op het platteland? In Occitanië vindt u het allemaal! Profiteer van uw campingverblijf om volop te genieten van natuur, frisse lucht en weidse landschappen. U kunt hier diverse sporten op zee en openluchtactiviteiten ontdekken of herontdekken.

 

Occitanië is ook een streek waar u vele overblijfselen van eeuwenoude beschavingen, hun culturele erfgoed en hun levenskunsten kunt bewonderen. Of u nu een bezoek brengt aan Toulouse, Montpellier of Nîmes, wijn uit de streek proeft of uw smaakpapillen verwent met Roquefort, het aardappelgerecht Aligot of truffels, deze prachtige streek laat zich op vele manieren ontdekken.

 

Of het nu op de stranden van de Middellandse Zee of aan de oevers van het Canal du Midi is, Occitanië zal u waar u maar wilt al zijn geheimen onthullen!

 

Laatst bezochte campings
×