Camping Mende

Kom kamperen in de buurt van Mende, midden in het departement Lozère. U zit hier op de eerste rij om de Gorges du Tarn en de Cevennen te verkennen. Kies voor een campingvakantie in de buurt van Mende en bewonder haar prachtige, volledig autovrije historische centrum met fraaie oude gebouwen en geplaveide straatjes.

Campingvakantie Mende

Mende, de voormalige hoofdstad van de Gévaudan, herbergt talrijke unieke monumenten. Zo kunt u natuurlijk niet om de schitterende gotische kathedraal heen die hoog boven de omringende daken uittorent.

Maak van de gelegenheid gebruik en begeef u zeker ook naar de 1070 meter hoge Causse de Mende die boven de stad Mende uitsteekt. U hebt er niet alleen een prachtig uitzicht over de stad, maar kunt boven op het plateau ook talrijke openluchtactiviteiten beoefenen. Van eenvoudige wandelingen, spannende activiteiten zoals via ferrata en boomklimmen tot mountainbiken: zo krijgt uw vakantie in Mende ook een lekker sportief tintje.

                                                                                       

Camping Mende

Mende is ook een echte plattelandsstad die tegen het kalkplateau genesteld ligt en wordt doorkruist door de rivier de Lot. Deze voor natuurliefhebbers ideale bestemming is schitterend gelegen tussen de bergachtige streek La Margeride in het noorden en de Causses in het zuiden en vormt de perfecte uitvalsbasis om alle belangrijke trekpleisters van het departement te bezoeken, zoals de Gorges du Tarn en het UNESCO Werelderfgoed Nationaal Park de Cevennen.

En als u met de familie in de buurt van Mende verblijft, bezoek dan ook het voor Frankrijk unieke wolvenpark Loups du Gévaudan in Sainte-Lucie waar uw kinderen zich aan een honderdtal in semi-vrijheid levende wolven zullen vergapen. Een bezoek aan het bizonreservaat in Sainte-Eulalie is een ander fantastisch uitstapje met uw kinderen. Neem plaats in een open koets en maak een tochtje midden tussen de bizons! Dat wordt beslist genieten!

×