Camping Clairvaux les lacs

Waarom niet kiezen voor een familievakantie op een Yelloh! Village camping in Clairvaux-les Lacs? Zwemmen, waterfietsen, vissen of wandelen rond het prachtige meer ... dat is wat u te wachten staat tijdens uw verblijf in Clairvaux-les-Lacs. De Jura zal u, zacht en wild tegelijk, weten te bekoren tijdens uw campingvakantie in Yelloh! Village. Zacht glooiende diepgroene beboste heuvels, uitkijkposten met een adembenemend uitzicht op de reculées, de typische valleien, kristalheldere meren waar u tal van watersporten kunt beoefenen en een hele reeks - tijdens de zomermaanden - zo verkoelende watervallen ... Dat wordt het kader voor uw wandelingen en trektochten in het hart van de Jura!

Vakantie op een camping Clairvaux-les Lacs

Voor een verlengd weekend of een verblijf van enkele weken is de Jura de regio bij uitstek om te genieten van een portie gezonde lucht.

Maak gebruik van deze vakantie om het ambachtelijk en gastronomisch patrimonium van deze prachtige streek te ontdekken: u zult huiswaarts keren met kaas en wijn als souvenir aan de Jura!

Door te kiezen voor een campingvakantie in een Yelloh! Village, dicht bij de natuur, geniet u op de beste manier van de Jura in al zijn diversiteit en puurheid.

×