Geniet met volle teugen en tot in de vroege uurtjes van elke vakantiedag. Ook ’s avonds is er heel wat te beleven in het Yelloh! Village Le Fayolan!

Rek de avonden met de avondvoorstellingen in uw vakantiedorp! Er zijn activiteiten in alle kleuren en smaken, voor jong en oud! Of u nu uit bent op amusement, sentiment of ontspanning, u kunt uw avond krijgen zoals u hem hebben wilt!

  Besluit elke dag met een feestelijke avond!

  Laat iedereen meegenieten van uw talent tijdens de karaoke-avond, beleef de intensiteit van de maandagconcerten of waag uw kans met de lotto en de andere spelletjes die we het hele jaar door aanbieden.

  Behoefte aan een rustig avondje? Schuif dan gezellig bij voor onze filmvoorstelling of kies voor de avondwandeling onder de sterrenhemel.

  Voor het jonge volkje reserveren we een speciale plek: “La Plage. Deze stemmige discotheek/bar met airco is 1 dag per week open tot 1.00 u ’s ochtends.

  Feesten tot in de vroege uurtjes kan in de discotheek die tijdens het hoogseizoen 6 avonden per week de deuren opent. Een ideale ontmoetingsplek voor al wie het maximum uit zijn vakantie wil halen!

  ×