Camping Condom

Condom-en-Armagnac is een stad die symbool staat voor de Gers: gelegen in de regio Midi-Pyrénées zorgt hij voor een campingvakantie vol authenticiteit. De stad Condom en zijn ontelbare architectuurschatten, de wilde ongerepte natuur van de Gers of de art de vivre van de Armagnac streek zullen u weten te charmeren.

Geniet van de zon in de Gers en maak een kleine wandeling langs de Baïse: deze rivier die in de XIXde eeuw bevaarbaar gemaakt werd, staat garant voor uren van idyllische wandelingen langs haar oevers. Of u nu kiest voor een cruise op de Baïse of liever door de straatjes van Condom flaneert waar de sfeer en de architectuur van de XIXde eeuw nog tastbaar aanwezig zijn, de serene sfeer die van deze oude stenen en deze landschappen uitgaat laat u zeker niet onberoerd.

Vakantie op een camping Condom-en-Armagnac

Proef tijdens uw volgende campingvakantie van het aangename leven in Condom, tussen rivier en valleien.

De art de vivre van het zuidwesten is aan de eer tijdens uw campingvakantie in Condom! Elk jaar weer, tijdens het Festival van de Bandas, vullen uw oren zich met de krachtige, warme en kleurrijke klanken van de fanfares.

Het zuidwesten is ook op uw bord aanwezig, met daube (stoofschotel), pasteien, en heerlijke Armagnacs, te drinken met mate ... Ontdek Condom vanop de camping en beleef een geslaagde openluchtvakantie met de hele familie.

×