Camping Auch

Kom tijdens uw campingvakantie in Auch de rijkdom van het zuidwesten aanschouwen, tussen de Pyreneeën en de Middellandse Zee.

In de prefectuur van de Gers, in de regio Midi-Pyrénées tussen de Oceaan en de Middellandse Zee, wordt u in Auch verwelkomd door de art de vivre van het zuidwesten, op een uur van Toulouse en de Pyreneeën. De gastvrijheid, de culinaire tradities, de outdoor activiteiten voor iedereen, de prachtige Gasconse kastelen en de weelderige natuur: een ideale setting waar alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie aanwezig zijn.

Vakantie op een camping Auch

Belangrijke etappe voor de pelgrims op weg naar Santiago de Compostela, land van de cape en het zwaard van de Drie Musketiers, karaktervolle middeleeuwse stad, herbergt Auch talrijke historische monumenten met een voortreffelijke architectuur. Van de Pousterles, de zo typische charmante middeleeuwse steegjes met de steile trappen, tot de kathedraal Sainte Marie uit de XVde eeuw over de monumentale trap met zijn 370 treden, u keert terug huiswaarts met een hoofd vol mooie herinneringen ...

Verankerd in haar streek en met een grote culturele en gastronomische rijkdom, nodigt Auch u uit aan tafel, tot groot genoegen van uw smaakpapillen! Zo zullen foie gras en Armagnac, Garbure (soep met vlees en groenten) en eendenfilet ongetwijfeld op het menu staan tijdens uw campingvakantie in Auch.

Niets is beter dan kamperen om Auch te ontdekken: klein en groot zullen er hun hartje ophalen. Afspraak in onze Yelloh! Village campings voor een gegarandeerd geslaagde vakantie. 

×