Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op Camping Le Talouch

Bij de meren van de Gers beleven uw oogappels sensationele avonturen in de kinderclubs van camping Le Talouch voor 5- tot 17-jarigen: op een quad rijden, paintballen, op schattenjacht gaan, een touwenparcours verkennen, creatieve hobby’s uitproberen … Zelf knijpt u ertussenuit voor een wandel- of mountainbiketocht. Of waagt u zich met uw rakkers graag aan een themaparcours? Relaxen of sporten: er is voor elk wat wils!

  Onze kinderclubs

  Op camping Le Talouch voelen kinderen en tieners zich in de zevende hemel. De teams vinden het dan ook belangrijk dat ze zich vermaken en leven in de brouwerij brengen. Daarom bedachten de animatoren voor hen diverse ludieke, creatieve en sportieve activiteiten. Er is voor elk wat wils!

  • Club Kids & Juniors:
   5-12 jaar
   Hoogseizoen

   Op camping Le Talouch vermaken de allerkleinsten zich met allerlei activiteiten die op hun leeftijd afgestemd zijn, terwijl grote broer en zus van de openluchtanimatie genieten:

   • Knutselen en creatief of artistiek bezig zijn
   • De moestuin ontdekken
   • Sportwedstrijden
   • Watersportactiviteiten
   • Kermis
   • Minidisco
  • Club Teens:
   13-17 jaar
   Hoogseizoen

   De dagen van uw tieners zullen goed gevuld zijn: ze kunnen kiezen uit zo veel verschillende activiteiten tijdens hun vakantie op de camping...

   • Sportactiviteiten
   • Groepsspelen
   • Kampvuuravonden
   • Olympiades

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn alleen in juli/augustus open.

  • Van 10u tot 12u en van 16u tot 18u, 6/7d

  *Uw kinderen kunnen terecht in de kinderclub tijdens schoolvakanties in het laagseizoen.

  Onze activiteiten

  Of u nu op zoek bent naar ontspanning en natuur of spanning en actie, in Yelloh! Village Le Talouch komt u aan uw trekken! De camping organiseert zelfs mountainbiketochten en themaritten in het bos, voor de hele familie.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquagym
  Archery tag
  Knutselworkshop
  Zwemlessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Introductieles dansen
  Mölkky
  Moestuin
  Collectieve sporten
  Step
  Pingpongtafels
  Trampolines
  Mountainbike / Freeride
  Waterpolo
  Minigolf
  Gewichten- / fitnesszaal
  Voetbalveld
  Petanquebaan
  Tennisplein
  Volleybalveld
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 24km
  Casino 15km
  Paintball 3km
  Pretpark 53km
  Avonturenpark 14km
  Vissen 3km
  Waterfiets 15km
  Tochtjes te paard of met de pony 12km
  Bioscoopzaal 7km
  Ruitercentrum 5km
  Golf 12km
  Pumptrack 10km
  Bioscoopzaal 8km
  Skatepark 7km

  Activiteiten voor de hele familie ter plaatse

  Op camping Le Talouch vindt jong en oud een activiteit die bij hem past, zelfs liefhebbers van spanning en sensatie. Houdt u van glijbanen? Dan zult u de 65 meter lange opblaasbare buikschuifbaan fantastisch vinden! Of spreek met elkaar af op de golfbaan om samen te lachen en gelukkige momenten te delen (vanaf 8 jaar). Wilt u meer activiteiten? Petanque, tennis en zelfs teamsporten bezorgen u een ontspannende vakantie. Op camping Le Talouch zult u zich gegarandeerd vermaken!

  Grote openluchtspelen

  Geniet tijdens uw vakantie op camping Le Talouch van het uitzonderlijk natuurlijk kader van het Franse Toscane. In de onmiddellijke nabijheid van de camping bieden de weidse landschappen van de Gers het ideale decor voor de spelletjes in de vrije natuur die het animatieteam van de camping organiseert.

  Neem met zijn allen deel aan een familieactiviteit zoals de Olympiades en daag uzelf en andere families uit om de trofee in de wacht te slepen. ’s Avonds, tot besluit van de dag, neemt de hele camping deel aan een immens douanespel of een partijtje voetbal!

  Sportactiviteiten in de buurt

  Zowel vakantiegangers op zoek naar een verblijf in de natuur, ontspanning en rust, als diegenen voor wie vakantie een synoniem is voor sport en intense ervaringen, komen in het Yelloh! Village - Le Talouch aan hun trekken. Een wandeling maken in de Gers, vol bewondering voor het reliëf van de "Piémont" Pyreneeën of een bezoek brengen aan een plaatselijk landbouwbedrijf zijn perfecte bezigheden voor vakantiegangers met behoefte aan rust.

  De liefhebbers van een actiever tijdverdrijf zullen eerder kiezen voor een kano’s op één van de onstuimige rivieren van de "Midi-Pyrénées", het touwenparcours in Pavie, uitstappen met de quad of tochten met de mountainbike of de fiets, met of zonder GPS, of een wandeltocht met vertrek vanaf de camping.

  Een thema voor elke avond!

  Geniet met uw familie, onder vrienden of met uw geliefde van de avondanimatie in uw vakantiedorp. Karaoke, een concert, een discoavond of een voorstelling: er is voor elk wat wils!

  Ook de kinderen vergeten we niet! Zij kunnen lekker uit de bol gaan op de momenten die we speciaal voor hen organiseren: de minidisco, de aquadisco … Zelfs de ouders zijn welkom!

  Tijdens het laagseizoen beperken we het activiteitenaanbod, zodat u volop kunt genieten van de rust op de camping.

  Houdt u van deze serene sfeer, opteer dan voor een avondwandeling en bewonder de schitterende sterrenhemel of neem deel aan een proeverij bij lokale producenten.

  Alle animatieactiviteiten eindigen tussen 23u en middernacht, zodat uw rust gegarandeerd is.

  ×