Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op Camping Le Talouch

Bij de meren van de Gers beleven uw oogappels sensationele avonturen in de kinderclubs van camping Le Talouch voor 5- tot 17-jarigen: op een quad rijden, paintballen, op schattenjacht gaan, een touwenparcours verkennen, creatieve hobby’s uitproberen … Zelf knijpt u ertussenuit voor een wandel- of mountainbiketocht. Of waagt u zich met uw rakkers graag aan een themaparcours? Relaxen of sporten: er is voor elk wat wils!

  Onze kinderclubs

  Het Yelloh! Village Le Talouch is een ideale vakantieplek voor kinderen en tieners! Onder de hoede van onze animatoren kunnen zij genieten van talloze activiteiten. Zij zullen zich geen moment vervelen!

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Hoogseizoen

   De kleinsten beleven een vakantie op maat op de camping Le Talouch: iedere dag wordt er voor hun een groot aantal activiteiten georganiseerd.

   • Creatieve en artistieke activiteiten (het maken van maskers, sieraden of kleine bootjes)
   • Trampoline
   • Opblaaskasteel
   • Schatzoeken met een GPS
   • Marshmallow/pannenkoeken-avond bij het kampvuur
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Hoogseizoen

   De camping biedt ook talrijke activiteiten voor de grotere kinderen: zo kunnen uw kinderen iedere dag genieten van de natuur in de Gers!

   • sportwedstrijden in de buitenlucht
   • wateractiviteiten
   • swingolf
   • Mountainbiken
   • boomklimmen
   • Playback-, Karaoké- of dansavonden
  • Club Teens:
   13-17 jaar
   Hoogseizoen

   De dagen van uw tieners zullen goed gevuld zijn: ze kunnen kiezen uit zo veel verschillende activiteiten tijdens hun vakantie op de camping...

   • kanoën
   • paintball
   • boomklimmen
   • quad
   • triatlon

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn alleen in juli/augustus open.

  • Van maandag tot vrijdag van 10u tot 12u en van 15u tot 17u

  *Uw kinderen kunnen terecht in de kinderclub tijdens schoolvakanties in het laagseizoen.

  Onze activiteiten

  Of u nu op zoek bent naar ontspanning en natuur of spanning en actie, in Yelloh! Village Le Talouch komt u aan uw trekken! De camping organiseert zelfs mountainbiketochten en themaritten in het bos, voor de hele familie.

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren/kajakken 9km
  Casino 12km
  Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 12km
  Paintball 3km
  Pretpark 60km
  Avonturenpark 12km
  Vissen 3km
  Waterfiets 12km
  Golf 12km
  Pumptrack 10km
  Bioscoopzaal 8km
  Gewichten-/fitnesszaal 10km
  Skatepark 9km

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Geocaching
  Collectieve sporten
  Mountainbike/Freeride
  Petanquebaan
  Tennisplein
  Volleybalveld

  Activiteiten voor de hele familie ter plaatse

  Op camping Le Talouch vindt jong en oud een activiteit die bij hem past, zelfs liefhebbers van spanning en sensatie. Houdt u van glijbanen? Dan zult u de 65 meter lange opblaasbare buikschuifbaan fantastisch vinden! Of spreek met elkaar af op de golfbaan om samen te lachen en gelukkige momenten te delen (vanaf 8 jaar). Wilt u meer activiteiten? Petanque, tennis en zelfs teamsporten bezorgen u een ontspannende vakantie. Op camping Le Talouch zult u zich gegarandeerd vermaken!

  Grote openluchtspelen

  Geniet tijdens uw vakantie op camping Le Talouch van het uitzonderlijk natuurlijk kader van het Franse Toscane. In de onmiddellijke omgeving van de camping lenen de open ruimten van de Gers zich uitstekend voor de spelen in volle natuur die door de campingleiding georganiseerd worden. U kunt ook deelnemen aan de 'Spokenjacht', een activiteit voor de hele familie vanaf 5 jaar. Een originele themaroute in het bos waar u vele verrassingen te wachten staan. 's Avonds, bij zonsondergang, komt de hele camping samen voor een enorm smokkelspel of een partijtje voetbal!

  Sportactiviteiten in de buurt

  Zowel vakantiegangers op zoek naar een verblijf in de natuur, ontspanning en rust, als diegenen voor wie vakantie een synoniem is voor sport en intense ervaringen, komen in het Yelloh! Village - Le Talouch aan hun trekken. Een wandeling maken in de Gers, vol bewondering voor het reliëf van de "Piémont" Pyreneeën of een bezoek brengen aan een plaatselijk landbouwbedrijf zijn perfecte bezigheden voor vakantiegangers met behoefte aan rust.

  De liefhebbers van een actiever tijdverdrijf zullen eerder kiezen voor een kano’s op één van de onstuimige rivieren van de "Midi-Pyrénées", het touwenparcours in Pavie, uitstappen met de quad of tochten met de mountainbike of de fiets, met of zonder GPS, of een wandeltocht met vertrek vanaf de camping.

  Een thema voor elke avond!

  In uw vakantiedorp sluit u elke dag af met een bijzondere avond: playbackshow, minidisco, karaoke, disco, concerten, aquadisco, ... Stuk voor stuk gelegenheden waarop groot en klein samen dolle pret beleven!

  De activiteiten in het laagseizoen zijn lichter, om volop van de rust en de sereniteit van de camping te kunnen genieten.

  Houdt u het liever rustig, kies dan voor een avondwandeling onder de prachtige sterrenhemel of degusteer de lekkernijen die lokale producenten aanbieden.

  Alle animatieactiviteiten eindigen tussen 23u en middernacht, zodat u lekker kunt uitrusten.

  ×