Zwembad en waterpark in camping Le Talouch

Welke vorm van waterrecreatie ook uw voorkeur heeft, op camping Le Talouch zit u goed. U kunt kiezen uit de meren, het bruisende water van een bubbelbad, het zwemparadijs met al zijn mogelijkheden tot verfrissing of de weldadige ontspanning van de thermen. Profiteer van het zwemparadijs met verwarmd en overdekt zwembad, hamam en sauna! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Hamam
  Jacuzzi®
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Sauna

  In de buurt

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend

  Het Waterpark

  Gelegen in een prachtige groene en rustige omgeving, zijn de 400 m² van het waterpark uitgedacht om de hele familie plezier te doen: een kinderbad met waterstralen waar de kleintjes in alle veiligheid plezier kunnen maken, een speelruimte om te zwemmen in tegenstroom en een watergordijn, ligstoelen en parasols om te ontspannen en te zonnen, en een zwembad voor de atleten... Zelfs mensen die de kilte vrezen, zullen het hier naar hun zin hebben: één van de twee baden is verwarmd, met een gedeelte zelfs overdekt!

  Shorts en lange zwemkleding zijn verboden in het aquapark.

  De ontspanningsruimte

  Maak gebruik van uw verblijf op camping Le Talouch om te ontspannen en uw lichaam te verwennen. Te midden van het ruime, overdekte en verwarmde aquapark verwelkomen een spa, een sauna, een bubbelbad en een hammam u voor Oosterse of Scandinavische welzijnsmomenten. Open enkel na afspraak, kunt u er genieten van de heilzame werking van water en warmte. De massagestralen die zorgen voor nieuwe energie en vitaliteit, de spa die bijzonder geschikt is om te ontspannen en weg te dromen, de weldadige warme lucht van de hammam of de tot 85°C verwarmde sauna: de keuze is aan u! Ook uw lichaam heeft recht op vakantie... Er kan u wel een bijdrage gevraagd worden.

  De meren

  Tijdens uw verblijf in de Gascogne zult u ongetwijfeld genieten van de meren van de Gers: aan de oevers, in de koelte van de schaduw onder de bomen, kunt u baden in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Sluit uw ogen, ontspan, en luister naar de geluiden van de natuur! U zult zich alleen op de wereld wanen, ondergedompeld in een sfeer van kalmte en rust, met de weerspiegeling van de groene valleien op de oppervlakte van de meren van Castéra-Verduzan, St Clar of Lupiac.

  ×