Zwembad en waterpark in camping Le Talouch

Na een uitstapje bent u vast aan verkoeling toe en daar is het aquapark van de camping de ideale plek voor. Plonsen in het peuterbad, zich vermaken met de waterspeeltuigen, zwemmen in het grote zwembad of relaxen op de zonnebedden: jong en oud komt volop aan zijn trekken.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Overdekt Waterspeeltuin
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad

  Het Waterpark

  Gelegen in een prachtige groene en rustige omgeving, zijn de 1 500 m² van het waterpark uitgedacht om de hele familie plezier te doen: een kinderbad met waterstralen waar de kleintjes in alle veiligheid plezier kunnen maken, een speelruimte om te zwemmen in tegenstroom en een watergordijn, ligstoelen en parasols om te ontspannen en te zonnen, en een zwembad voor de atleten... Zelfs mensen die de kilte vrezen, zullen het hier naar hun zin hebben: één van de twee baden is verwarmd, met een gedeelte zelfs overdekt!

  Shorts en lange zwemkleding zijn verboden in het aquapark.

  De meren

  Tijdens uw verblijf in de Gascogne zult u ongetwijfeld genieten van de meren van de Gers: aan de oevers, in de koelte van de schaduw onder de bomen, kunt u baden in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Sluit uw ogen, ontspan, en luister naar de geluiden van de natuur! U zult zich alleen op de wereld wanen, ondergedompeld in een sfeer van kalmte en rust, met de weerspiegeling van de groene valleien op de oppervlakte van de meren van Castéra-Verduzan, St Clar of Lupiac.

  ×