Camping Sagres

Neem een grote hap frisse lucht in Sagres! Op het meest zuidwestelijke punt van het vasteland van Europa ligt een streek met een adembenemend mooi landschap.
Het fort van Sagres domineert de steile rotsen en biedt de aanblik van een maanlandschap met een eindeloos uitzicht over de oceaan. Ook de moeite waard zijn de zeevaartschool, opgericht door Hendrik de Zeevaarder, en de beroemde windroos die in de grond is uitgezet. Kom naar Sagres en rust heerlijk uit in de luxeaccommodaties op onze Yelloh! Village camping.

Vakantie op een camping Sagres

In de Portugese Algarve ligt het stadje Sagres, een historische schatkist. Overal in de stad heeft het verleden sporen nagelaten, van menhirs uit de nieuwe steentijd tot resten van vestingmuren uit de XVIIde eeuw.

Sagres, de stad van de zeelieden, werd door hen lange tijd gezien als het einde van de wereld, het grote onbekende.

Kom zelf ontdekken hoe deze legende ontstaan is! In de buurt van Kaap Sint-Vincent vindt u hier een rijke fauna en flora met talrijke prachtige zeevogels.

Sagres is ook gekend als een paradijs voor surfers waar u het hele jaar door kan surfen op de perfecte golven van deze badplaats.

Breng uw volgende vakantie door in Sagres en geniet van de wilde landschappen en het uitzonderlijke klimaat!

×