Camping Gipuzkoa

Vlak bij de grens met Frankrijk en midden in Baskenland tussen de zee en de bergen geeft de streek Gipuzkoa uw vakantie een heerlijk Spaans tintje!

Campingvakantie Gipuzkoa

Komt u er maar niet uit: een vakantie aan zee of in de bergen? Kies dan voor een verblijf in Gipuzkoa en profiteer van zowel de schoonheid van de oceaan als het prachtige achterland.

Dit is de ideale bestemming om te genieten van de schitterende stranden van de Cantabrische kust en te spelen in de golven van de oceaan of te gaan wandelen op de ontelbare wandelpaden van de nationale natuurparken Aralar en Aiako Harria. Vanaf hun 1000 meter hoge toppen hebt u een fantastisch uitzicht!

Zo kunt u op één dag een wandeltocht maken in de bergen van het achterland én zwemmen in zee!

 

Camping Gipuzkoa

Tijdens uw vakantie in Gipuzkoa kunt u vele karaktervolle steden ontdekken. San Sebastián met haar niet te evenaren sfeer, oude centrum en duidelijk zichtbare Baskische identiteit, of Zarautz en Hondarribia aan de kust laten u kennismaken met de ziel van deze streek. Kinderen zullen het grote aquarium van San Sebastián geweldig vinden, terwijl volwassenen hun hart kunnen ophalen in het Guggenheim Museum in Bilbao.

Maak ook zeker een stop in Pasai Donibane: dit vlak naast San Sebastián gelegen vissersstadje is absoluut een van de mooiste plekjes van de streek waar u de meest schitterende panorama’s kunt bewonderen!

De streek Gipuzkoa staat ook bekend om zijn restaurants en gastronomie: profiteer van uw campingverblijf om de beroemde ‘pintxos’ te proeven: dit zijn echt verrukkelijke tapas!

Tijdens uw vakantie staan ook erfgoed en architectuur centraal: vergaap u aan de basiliek van Loyola of de kerk van Santa Maria la Antigua met hun Romeinse en barokke bouwstijlen, of bewonder de tempel van Arantzazu met zijn avant-gardistische architectuur! 

 

91 campings gevonden

We bevelen u ook aan

campings Pyrénées Atlantiques

campings Landes

Om te ontdekken
×