Camping L’Île Rousse

Criteria wissen
U zult ongetwijfeld onder de indruk zijn van L’Île Rousse, een charmante badplaats in het noordwesten van Corsica. De sfeer, de warmte, het uitzicht... Laat u betoveren! Voor uw volgende vakantie op Corsica valt u ongetwijfeld voor de charmes van de badplaats L’Île Rousse met zijn mooie fijnzandstranden en glooiende heuvels in het achterland. De rustige pleintjes met hun plataanbomen laten u een deel van de ziel van Corsica voelen.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Haute Corse

De Yelloh ! Village campings dichtbij

Campingdorpen Ghisonaccia

Campingvakantie L’Île Rousse

De naam ‘L’Île Rousse’ komt van de kleur van de kliffen en rotsen rondom het dorp. Ga vooral een wandeling maken tot aan de belvedère op het uiterste punt van L’Île Rousse: vanaf hier kunt u een schitterend panorama bewonderen over de hele kuststreek. U kunt bijna Calvi zien liggen, op slechts een paar kilometer afstand. Hier kunt u met een toeristisch treintje naar toe, dat langs de kust rijdt. Dat biedt de gelegenheid om het schitterende achterland van L’Île Rousse te bewonderen!

 

Camping L’Île Rousse

L’Île Rousse vormt het vertrek- en aankomstpunt van de veerboten die de oversteek naar het vasteland maken. Het is daarom altijd een levendig dorp, met veel winkeltjes, cafés en restaurants in de kleine straatjes. Ga hier lekker aan tafel voordat u de mooie vissershaven gaat bezoeken of wat gaat drinken in de schaduw van de platanen op het Place Paoli. Op dit plein worden soms petanque-wedstrijden georganiseerd. Neem vooral een kijkje op de prachtige overdekte markt van L’Île Rousse, met zijn 21 zuilen! Hier kunt u heerlijke streekproducten vinden.

De zon, die hier volop schijnt, nodigt uit tot een duik in de Middellandse zee: de stranden hebben hier fijn zand en het water is turkooiskleurig…

×