Camping Zonza

Criteria wissen
Wie van 100% natuurvakanties houdt, moet dit leuke Zuid-Corsicaanse stadje tussen zee en bergen zeker gaan ontdekken!
Zonza is een van de weinige stadjes op Corsica waar u zich in twee zeer verschillende werelden kunt wanen... De mediterrane witte zandstranden van Zuid-Corsica? De schitterende granietrotsen van de Aiguilles de Bavella? Luieren in de zon, of lekker lang wandelen? Hier is alles mogelijk! Laat u betoveren door de sfeer van Zonza, dat trots boven op de rotsen ligt, midden tussen de steeneiken, pijnbomen en kastanjebomen.

Uw zoekresultaten: 2 Campings

Campingdorpen Haute Corse

Campingvakantie Zonza

Vanuit het dorp geniet u van een panoramisch uitzicht over de hele vallei van Asinao... Authenticiteit, ongerepte natuur, rust en kalmte, u zult het tijdens uw verblijf in Zonza zeker vinden!

Profiteer van uw verblijf in Zonza om een paar openluchtactiviteiten te (her)ontdekken: kitesurf, stand up paddle, wakeboard, langeafstandswandelen, via ferrata of zelfs een beklimming van de Aiguilles de Bavella... Of geniet van zand en zee op stranden die tot de mooiste van Corsica behoren. Voor een sportieve vakantie zijn alle ingrediënten hier aanwezig! Op sommige plekken moet u gewoon geweest zijn: maak de spectaculaire wandeling 'Trou de la Bombe', ga naar het strand van Le Ruscana... Zeker weten dat u met een hoofd vol prachtige herinneringen thuiskomt. Aarzel vooral niet om een rondje door het hippodroom van Zonza te maken: de hoogst gelegen paardenrenbaan van heel Europa! 

En dan is er nog de gastronomie, waar een grote rol is weggelegd voor Corsicaanse specialiteiten en wild. Het beste van het land en uit de zee worden hier gecombineerd tot betoverende gerechten! 

 

×