Camping Cap Corse

Ga naar de Cap Corse voor uw campingvakantie en beleef een ‘ruige’ vakantie in een schitterend landschap vol contrasten.

Campingvakantie Cap Corse
Bergen, bossen en ongerepte baaitjes: dat staat u te wachten tijdens uw bezoek aan de prachtige Cap Corse… In het uiterste noorden van het Eiland van de Schoonheid kunt u op deze ongeveer veertig kilometer lange landtong talrijke pareltjes ontdekken. Met de kronkelweggetjes, adembenemende uitzichten, heuvelachtige landschappen en unieke stranden krijgt u de indruk dat u zich aan het einde van de wereld bevindt. Misschien hebt u wel het geluk aan de westkust een mooie zonsondergang mee te maken!

 

Camping Cap Corse
Beleef Corsica op een andere manier! Tussen Bastia in het oosten en St Florent in het westen laat de ongerepte en bergachtige Cap Corse zich in al zijn schoonheid bewonderen. Hier bevindt u zich in het land van zee, wind en natuur! U kunt de Cap Corse het best verkennen via de kustweg die door spectaculaire landschappen loopt. U komt dan langs talrijke sfeervolle plaatsjes zoals Macinaggio of het kustdorpje Erbalunga.
Prachtige zandstranden of ongerepte rotsachtige baaitjes: er is voor ieder iets wils! U kunt er heerlijk zwemmen en op heldere dagen zelfs de eilanden Elba en Capraia zien…

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×