Camping Saint Florent

Criteria wissen
Saint Florent biedt een subtiele mix van de Corsicaanse identiteit, traditie, authenticiteit en charme, en móet u tijdens uw vakantie op Corsica beslist bezoeken!
Stelt u zich eens voor… een schitterend dorpje verborgen tussen de Middellandse Zee en de Corsicaanse maquis, op minder dan een uur van Bastia…

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Haute Corse

De Yelloh ! Village campings dichtbij

Campingdorpen Ghisonaccia

Campingvakantie Saint Florent

Een populaire badplaats waar de Corsicaanse ziel duidelijk voelbaar is. Een perfecte mix van historische en moderne elementen, bedrijvigheid van de haven en rust van het achterland… Geef uw ogen maar goed de kost: u bevindt zich in het prachtige Saint Florent! Vanuit het dorp kunt u uw blik in de verte laten dwalen, in de richting van de beroemde woestijn van Agriates, of naar de schitterende stranden van de baai van Saint Florent.

U kunt uw bezoek aan Saint Florent starten met een wandeling op het kustpad “Sentier des Douaniers” dat langs prachtige witte zandstranden en de zo kenmerkende vegetatie loopt. Ga dan naar de midden in het dorp gelegen gezellige jachthaven. Kleine vissersbootjes dobberen gemoedelijk naast grote jachten in wat ook wel als één van de mooiste havens van de Middellandse Zee wordt beschouwd. Dwaal heerlijk rond in de straatjes van het oude centrum, tussen de petanquespelers op het Place des Ormeaux, de 17e-eeuwse kerk of de fraaie fontein op het Place Doria met zijn heerlijk koele water. U kunt uw wandeling afsluiten met een beklimming naar de 15e-eeuwse citadel die boven het dorp uittorent. Daarvandaan hebt u een werkelijk schitterend uitzicht op het dorp. U gaat volop genieten van uw campingvakantie in Saint Florent!

×