Camping Calvi

Zin in frisse lucht, natuur en Middellandse Zee? Kom dan naar Calvi en geniet van de smaken, kleuren en geuren van de streek Balagne. Ga er voor uw vakantie eens lekker tussenuit! Het in het noorden van Corsica gelegen Calvi zal u beslist weten te betoveren. Laat u verleiden door het gezellige oude stadscentrum, slenter rond op de kades van de schitterende jachthaven voordat u een heerlijk boottochtje op zee maakt, of geniet van de mediterrane zon op de prachtige fijnzandstranden van Calvi… Tijdens een campingvakantie in Calvi valt er genoeg te ontdekken!

Campingvakantie Calvi

De stad Calvi bevindt zich vlak bij een van de mooiste golfbanen van Corsica en zal u onvergetelijke momenten bezorgen tijdens uw verblijf op het Eiland van de Schoonheid. Met het nabij gelegen schitterende schiereiland Scandola, de zee met grote stranden en idyllische baaitjes, de oude stad omringd door zee en de bijzonder authentieke sfeer wordt uw verblijf in Calvi een geweldige ervaring…

 

Camping Calvi

Een bezoek aan Calvi staat voor uitgebreid de tijd nemen om stil te staan, te genieten en te bewonderen. Hier leeft u op het ritme van de natuur van Balagne, de zon en de Middellandse Zee… Calvi, ook wel de “Tuin van Corsica” genoemd, zal u met haar ongelofelijk warme en gastvrije sfeer absoluut bekoren. Duik het water in met uw duikbril en snorkel, ga wandelen op de schitterende kustpaden, proef een typisch lokaal gerecht in de haven van Calvi of sla authentieke Corsicaanse producten in op een van de markten in de benedenstad of de Citadel… Er is zoveel te doen in Calvi!

×