Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Bastia

Criteria wissen
Ontdek tijdens uw vakantie de tweede grootste stad van Corsica in het noorden van het Eiland van de Schoonheid. Bastia is een kunstzinnige stad met een rijke geschiedenis die u ongetwijfeld weet te bekoren met haar charme en authenticiteit.

In het noorden van het Eiland van de Schoonheid mag u uiteraard het charmante Bastia niet links laten liggen, de tweede grootste stad van Corsica na Ajaccio. Bastia ligt te stralen aan de voet van een 900 meter hoge berg en beschikt over een architecturaal en cultureel erfgoed dat gewoon vraagt om bezocht te worden.
Mis in geen geval bezienswaardigheden zoals de Citadel met op de top het Paleis van de Gouverneurs met zijn okerkleurige muren. Maak zeker ook tijd voor een wandeling door de Romieu-tuin en geniet van het prachtige uitzicht op de stad en de haven van Bastia vanop de belvedère.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Haute Corse

Campingvakantie Bastia

Buiten de stad vindt u enkele van de mooiste stranden van Corsica. Of u nu kiest voor de keienstranden in het noorden of de fijne zandstranden in het zuiden, op het Eiland van de Schoonheid nodigt het turkooisblauw van het water u altijd uit tot heerlijk relaxen. 

Bastia is een levendige, genereuze en gastvrije badplaats om uw campingvakantie door te brengen. U vindt hier tal van bars en restaurants waar u de culinaire specialiteiten van de stad kunt proeven, zoals de sardines met Brocciu (schapenkaas) of de ‘baccalà’.
Voor het bruisende stadsleven moet u op de Place Saint Nicolas of in de oude haven van Bastia zijn. U kunt er de authentieke Corsicaanse sfeer opsnuiven!

×