Camping De Cascades van Sautadet

Ontdek een unieke en magische plek tijdens uw campingvakantie in de Gard: de Cascades van Sautadet. U houdt er prachtige herinneringen aan over.

Focus op de Cascades van Sautadet! Nabij La Roque-sur-Cèze vindt u de Cascades van Sautadet, de prachtige watervallen die door de Cèze worden gevormd. De rivier wordt er opgeslokt door de grotten die in het gesteente uitgeslepen zijn en vormt er allerlei geulen en kolkgaten. En of u zin krijgt om dit kristalheldere water in te duiken! Helaas, zwemmen is hier streng verboden omdat het gewoon te gevaarlijk is. Maak dus liever een leuke foto van familie of vrienden met dit prachtige schouwspel op de achtergrond.

 

Wat staat er op het programma? Op slechts enkele meters van de watervallen kunt u in alle veiligheid van de Cèze-rivier genieten. Neem een picknick, een handdoek en een tube zonnecrème mee en beleef er een onvergetelijke dag. Neem eerst een kijkje bij de Cascades van Sautadet. U kunt er zelfs picknicken op de rotsen. Geef toe dat u niet elke dag in zo’n buitengewone omgeving luncht! Daarna is het tijd voor ontspanning op het keienstrand: zwemmen, rondplonsen, dolce far niente … Wat is het toch heerlijk om met uw familie een dagje door te brengen in zo’n uniek kader!

 

http://www.laroquesurceze.fr/le-village/les-cascades/

1 camping gevonden

campings Gard

×