Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Uw vakantie in de regio Hauts-de-France

Op zoek naar zee, historie, natuur en cultuur? Dan is de regio Hauts-de-France echt iets voor u! Aarzel niet langer en zet koers naar Noord-Frankrijk!

Ontdek de Hauts-de-France en beleef een unieke vakantie: hier bevindt u zich in een omgeving waar gezelligheid, gastronomie en cultureel erfgoed centraal staan. De streek ademt duizenden jaren geschiedenis waarvan u volop kunt genieten. Prestigieuze steden, gerenommeerde badplaatsen… U zult zien: de regio Hauts-de-France heeft veel meer te bieden dan men op het eerste oog zou denken.

 

Van een bezoek aan Lille en een kennismaking met de kathedralen van Picardië tot de prachtige landschappen van de Baai van de Somme, de keuze is aan u! Hier kunt u ver terugreizen in de tijd naar verschillende tijdperken die een belangrijke rol hebben gespeeld in Europa: iedere beschaving heeft haar eigen sporen achtergelaten.

Profiteer van uw campingvakantie in de Hauts-de-France om de lokale gastronomie te proeven: dit is dé plek om te genieten van een traditionele, smakelijke en rijke keuken.

Campingdorpen Picardië

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Open van 02/06/2020 tot 11/11/2020
Ontdek de camping

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×