Camping Pic du Midi de Bigorre

De Pic du Midi de Bigorre: een tocht naar de top is een must tijdens uw campingvakantie in de Hautes-Pyrénées. Ontdek het wondermooie panorama!

Campingvakantie Pic du Midi de Bigorre

Vanaf de 2900 m hoge Pic du Midi de Bigorre, een nationaal natuurmonument, hebt u een adembenemend mooi panoramisch uitzicht op de Pyreneeën. Neem om de schitterende landschappen te ontdekken de kabelbaan vanuit de wintersportplaats La Mongie. De dappersten kunnen het langeafstandswandelpad naar de top nemen. De Pic is een van de meest majestueuze toppen van de Pyreneeën, waar iedereen kan komen.

Camping Pic du Midi de Bigorre

De Pic du Midi de Bigorre is ook beroemd om zijn observatorium. In de Baillaud-koepel bevindt zich de hoogst gelegen museografische ruimte van Europa. Bezoek het museum dat gewijd is aan de astronomie en de geschiedenis van de Pic du Midi. Er worden speciale avonden georganiseerd om naar de sterren te kijken. Zeker weten dat u er een onvergetelijk moment zult beleven.

Drink een glas of eet een hapje op een van de panoramische terrassen op de top en gun uzelf én uw familie of vrienden een moment van ontspanning en rust.

 

 

Pic du Midi de Bigorre, 65120 Bagnères-de-Bigorre

www.picdumidi.com

2 campings gevonden

campings Hautes-Pyrénées

×