Camping Bos van Saoû

Dit is een van de mooiste en grootste bossen in de Drôme! Laat u verleiden door de talloze wandelpaden en schitterende landschappen, voor een onvergetelijke dag eropuit!

Het bos van Saoû, tussen de Vercors en de Ventoux, is omringd door hoge kalkrotsen en strekt zich uit over 2500 hectare en bijna 13 kilometer lengte. Hier komt de schoonheid van de natuur volledig tot zijn recht… Of u nu van trektochten houdt, een sportieveling bent of een eenvoudige wandelaar, u zult verrukt zijn. Misschien maakt u zelfs kans een paar wilde dieren te observeren! In het bos van Saoû, de hoogstgelegen syncline van Europa, hebt u keus uit meer dan 700 klimroutes.

 

Tijdens uw wandeling loopt u u misschien tegen de Auberge des Dauphins aan: dit prestigieuze bouwwerk is geïnspireerd op het model van het kleine Trianon, in Versailles. Vroeger was het een luxueus restaurant, nu is het een huis dat bij het terrein hoort en u alle geheimen van het bos zal onthullen…. Het bos van Saoû is een must waar u niet omheen kunt tijdens uw campingvakantie in de Drôme.

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×