Camping Centraal Massief

Beleef een 100% natuurvakantie op onze Yelloh! Village campings in het Centraal Massief.

Camping Centraal Massief
Ontdek het Centraal Massief tijdens uw campingvakantie. Het Massief is een uitgestrekt gebied in het centraal-zuidelijke deel van Frankrijk dat met zijn vulkanen, meren en warme bronnen vele troeven in handen heeft. De vulkaanketen, de Puy de Dôme, de Puy de Sancy en de talrijke bergstations zoals Mont-Dore, Super Besse en Le Lioran zijn fraaie getuigen van dit unieke natuurerfgoed!

 

In deze voor het groene toerisme ideale omgeving kunnen liefhebbers van mooie en weidse natuur hun hart ophalen. Met de schitterende hoge plateaus en bergen is dit een perfecte bestemming voor wandelingen midden in de natuur. En met het enorme aanbod aan activiteiten in de openlucht kunt u zich hier helemaal uitleven! Langlaufen, alpineskiën, talrijke wildwatersporten zoals kanovaren-kajakken, paragliden… hier zult u een unieke streek ontdekken waar aan activiteiten geen gebrek is.

 

Het Centraal Massief heeft ook een belangrijk architecturaal erfgoed dat het bekijken waard is. Met de talrijke stadjes, middeleeuwse stadskernen, kastelen en abdijen zijn er tijdens uw vakantie in het Centraal Massief bijzonder veel bezienswaardigheden te bezoeken.

 

Campingdorpen Midi-Pyrenëen

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Open van 06/05/2024 tot 02/09/2024

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Open van 12/04/2024 tot 29/09/2024

Campingdorpen Auvergne

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Open van 26/04/2024 tot 08/09/2024

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×