Camping De Côte de Nacre

Kent u de Côte de Nacre? Neen? Dan is het hoog tijd dat we dit natuurlijke gebied met z’n vele historische troeven verkennen.

Even inzoomen op de Côte de Nacre? De Côte de Nacre is een kuststreek in het Normandische departement Calvados. Tussen Courseulles-sur-Mer en Ouistreham kunt u er uw hart ophalen op de vele stranden langs het Kanaal, en in de badplaatsen, zoals Luc-sur-Mer en Saint-Aubin-sur-Mer, is het heerlijk genieten met de familie. U zult helemaal weg zijn van de authentieke vissershuizen en de typisch Normandische, witte strandcabines op de dijk.

 

Wat staat er op het programma? Aan de Côte de Nacre vindt u natuurlijk ook de landingsstranden, en langs de hele kust zijn verschillende musea gewijd aan onze geschiedenis. Denk maar aan het Juno Beach Centre in Courseulles en het Museum van het 4e Commando in Ouistreham. Deze duik in het verleden zal u niet onberoerd laten. Het strand nodigt natuurlijk ook uit tot watersporten, zoals zeilwagenrijden, windsurfen en kitesurfen, en dat maakt uw vakantie er alleen maar pittiger op. Uw vakantie aan de Côte de Nacre belooft alvast in het teken te staan van plezier en ontdekkingen. Gesp die koffers maar dicht, we zijn vertrokken!

 

http://www.normandie-tourisme.fr/

2 campings gevonden

campings Calvados

×