Camping Kastelen van de loire

Maak kennis met het leven op een kasteel tijdens uw volgende campingvakantie: maak gebruik van uw campingverblijf om deze architectonische wonderen, die de kastelen van de Loire zijn, te bezoeken.

Onder de meest bezochte monumenten in Frankrijk zijn de kastelen van de Loire prominent aanwezig. Met hun veelbetekende namen zoals Saumur, Chambord, Chinon of Amboise, hun renaissance architectuur, hun prachtige tuinen en hun binneninrichting vol pracht en prestige, laten ze u volledig wegdromen. Tijdens uw campingvakantie zal u zich voor enkele uren een ware prins voelen! Reis terug in de tijd en herbeleef de geschiedenis van Frankrijk. Ga terug naar het tijdperk toen zich achter middeleeuwse vestingen weelderige kastelen bevonden vol pracht en praal. Laat u van uw koninklijke zijde zien!

 

Camping Loirevallei
Maak van uw trip naar de kastelen van de Loire gebruik om de Loirevallei te verkennen. Deze prachtstreek tussen Nantes en Orléans werd uitgeroepen tot Unesco-werelderfgoed. Tijdens uw campingvakantie in de Loirevallei kunt u het buitengewone culturele en architecturale erfgoed bewonderen, maar niet alleen de liefhebbers van architectuur en geschiedenis worden hier op hun wenken bediend: ook wie van een goed glas wijn houdt, komt hier volop aan zijn trekken. De wijnen uit de Loirevallei – nota bene de derde belangrijkste wijnstreek van Frankrijk – weten u met hun ongelooflijke verscheidenheid en frisheid zonder twijfel te bekoren.

 

3 campings gevonden

campings Loir-et-Cher

campings Maine-et-Loire

campings Vienne

×