Camping Marineland

Tijdens uw campingvakantie aan de Côte d’Azur, moet u zeker een bezoek brengen aan park Marineland !

Vakantie op een camping Marineland
Betreed de fascinerende wereld van zeeën en oceanen tussen Cagnes-sur-Mer en Antibes! Wanneer u uw campingvakantie naast Marineland doorbrengt, vergeet dan niet uw hele familie hier mee naar toe te nemen! Dit grote park dat volledig gewijd is aan de zeedieren is het uitgangspunt. U vindt er reuzenschildpadden, angstaanjagende haaien en zelfs ijsberen! En niet te vergeten onze vrienden de pinguïns die door de hele familie leuk gevonden zullen worden. Dan is er nog het aquarium dat u veel zal leren over het zeemilieu: u zult talloze tropische soorten zien, gekleurde vissen en veelkleurige koralen….
U vindt er ook le musée de la Poype, een museum waar duizenden voorwerpen worden tentoongesteld die met de zee te maken hebben: schaalmodellen van boten, nautische instrumenten, kunstobjecten… Sommige voorwerpen dateren van de XVIIe eeuw en zijn meegebracht door de voorvader van de stichter van Marineland.
Maar Marineland is vooral bekend om zijn groots opgezette shows. Om te beginnen de show met de olijke zeeleeuwen die ons verrassen met hun acrobatische toeren. Daarnaast zijn er nog de altijd fascinerende dolfijnen en tot slot de indrukwekkende orka show. Al deze animaties zullen uw dag in Marineland luister bij zetten en klein en groot zal ervan genieten.

 

Camping Marineland
Een leuk uitje tijdens uw campingvakantie is naar Marineland. De kinderen vermaken zich met de speel - en leerattracties en de ouders leren iets over de ‘wereld van de stilte’.

 

Marineland
306 Avenue Mozart

06600 Antibes 

www.marineland.fr

4 campings gevonden

campings Alpes Maritimes

campings Var

×