•  
  •  
Camping Avignon Parc Vedène, Vaucluse

6,5 hectare natuur met eeuwenoude pijnbomen op een steenworp van de pausenstad Avignon, in het hart van de Provence

8.1 10 754 scores Recensies
Boek uw verblijf

Het zwemparadijs op camping Avignon Parc

_

Wat zouden de Yelloh! Village campings zijn zonder de fantastische zwemparadijzen? Camping Avignon Parc is hierop geen uitzondering: u vindt hier alles wat u nodig hebt voor een flinke portie zwemplezier en waterpret!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Jacuzzi®
Lagune
Peuterbad
Overdekt Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad
Zonneterras
Glijbanen

Overdekte en verwarmde zwembaden en een 2-baans waterglijbaan

Dankzij de verwarmde en overdekte zwembaden van het aquapark kunt u rekenen op uren zwemplezier gedurende uw hele verblijf. U wordt er zelfs verwend met massagestralen, een peuterbad en kunstmatige lagunes. En uw kinderen zijn vast niet weg te slaan bij de 2-baans waterglijbaan! Zij beleven hier de tijd van hun leven …

 

Nauwsluitende zwemkleding is verplicht, shorts zijn verboden.

970 m² aan zonneterrassen

Aan de rand van het zwembad vindt u maar liefst 970 m² aan zonneterrassen. Kies dus een ligstoel uit of ga languit op uw handdoek liggen en doe waar u zin in hebt: lekker bruinen in de zon, een kleine siësta houden of de kinderen in de gaten houden terwijl ze in het water stoeien.

Meer van Monteux

Op slechts 5 kilometer van de camping kunt u bij het meer van Monteux in de volle natuur op diverse manieren van het water genieten. U vindt er een bewaakt strand en een watersportcentrum waar u waterfietsen of kano’s kunt huren. Maar u kunt ook gewoon langs de waterkant wandelen tot bij het fitnessparcours. Of verkiest u een initiatie vissen? 

Laatst bezochte campings
×