Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Avignon Parc Vedène, Vaucluse

« 6,5 hectare natuur met eeuwenoude pijnbomen op een steenworp van de pausenstad Avignon, in het hart van de Provence »

8.1 10 374 scores Recensies

Het zwemparadijs op camping Avignon Parc

Wat zouden de Yelloh! Village campings zijn zonder de fantastische zwemparadijzen? Camping Avignon Parc is hierop geen uitzondering: u vindt hier alles wat u nodig hebt voor een flinke portie zwemplezier en waterpret!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Jacuzzi®
Lagune
Peuterbad
Overdekt Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad
Zonneterras
Glijbanen

Overdekte en verwarmde zwembaden en een 2-baans waterglijbaan

Dankzij de verwarmde en overdekte zwembaden van het aquapark kunt u rekenen op uren zwemplezier gedurende uw hele verblijf. U wordt er zelfs verwend met massagestralen, een peuterbad en kunstmatige lagunes. En uw kinderen zijn vast niet weg te slaan bij de 2-baans waterglijbaan! Zij beleven hier de tijd van hun leven …

Nauwsluitende zwemkleding is verplicht, shorts zijn verboden.

970 m² aan zonneterrassen

Aan de rand van het zwembad vindt u maar liefst 970 m² aan zonneterrassen. Kies dus een ligstoel uit of ga languit op uw handdoek liggen en doe waar u zin in hebt: lekker bruinen in de zon, een kleine siësta houden of de kinderen in de gaten houden terwijl ze in het water stoeien.

Meer van Monteux

Op slechts 5 kilometer van de camping kunt u bij het meer van Monteux in de volle natuur op diverse manieren van het water genieten. U vindt er een bewaakt strand en een watersportcentrum waar u waterfietsen of kano’s kunt huren. Maar u kunt ook gewoon langs de waterkant wandelen tot bij het fitnessparcours. Of verkiest u een initiatie vissen? 

×