Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Avignon Parc Vedène, Vaucluse

« 6,5 hectare natuur met eeuwenoude pijnbomen op een steenworp van de pausenstad Avignon, in het hart van de Provence »

8.1 10 374 scores Recensies

In de buurt van camping Avignon Parc

Wie op erfgoed, cultuur en authenticiteit gesteld is, verliest al gauw zijn hart aan de Vaucluse. In steden als de voormalige pausenstad Avignon en Orange komt de geschiedenis echt tot leven. Maar deze zonnige streek is ook beroemd om zijn wijnen en biedt ongekende mogelijkheden voor wandelaars. 

Camping Avignon Parc
385 Route d'Entraigues
84270 Vedène
FRANKRIJK
+33 (0)4 90 31 00 51
Website van de camping

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 43° 59' 25''
Lengtegraad: E 4° 54' 46''
Bereken uw route


Ligging
Vedène, 2.9 km
Luchthaven van Avignon Provence, 18 km
Station van Avignon TGV, 16 km
De arena van Nîmes, het best bewaarde amfitheater uit de Romeinse tijd, is het gezichtsbepalende monument van de stad. Kom deze rijke periode uit de geschiedenis ontdekken.
Vier uw vakantie in de bergen tijdens uw verblijf in de Provence! Het Natuurpark van de Alpilles, in de Bouches-du-Rhône, laat u tegelijk kennismaken met de veelzijdige rijkdommen van de Provence en het schitterende berglandschap!
Ontdek tijdens uw vakantie in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur het Luberon-gebergte. Wedden dat u meteen weg bent van de adembenemende panorama’s?
Al van ver ziet u zijn silhouet opdoemen: de Mont Ventoux, letterlijk het hoogtepunt van de Provence, is een reus die een omweg meer dan waard is!
Een bezoek aan het Haribo snoepmuseum in Uzès is een must voor zoetekauwen! Kom en ontdek de geschiedenis en proef de lekkerste snoeperijen!
Maak van uw vakantie in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur gebruik om de magische wereld van Robbedoes – Spirou voor de Fransen – te ontdekken in een ludiek en spannend attractiepark.
Hier moet u tijdens uw vakantie in de Gard echt geweest zijn! In de omgeving van de Pont du Gard kunt u midden in de natuur met de familie allerlei activiteiten beoefenen, u zult het er beslist fantastisch vinden!
Tussen de zee en de bergen ligt de Provence met haar ontelbare historische, culturele en culinaire schatten die u een uitzonderlijke vakantie beloven.
Geniet tijdens uw campingvakantie in het zuiden van Frankrijk volop van de zon, de prachtige fijnzandstranden en de schitterende landschappen.
Wave Island is het grootste thematische waterpretpark van Frankrijk. Geniet tijdens uw campingvakantie met familie of vrienden van de glijpartijen en het opspattende water. Dolle pret verzekerd!
In het ideaal gelegen mooie middeleeuwse dorp Vedène ontdekt u de charmes van de Vaucluse op een andere manier. Vedène, gelegen tussen Avignon, de Mont Ventoux en Carpentras, is een ware oase van rust en kalmte, in het hart van de Vaucluse.
De in het zuidoosten van Frankrijk gelegen stad Arles strekt zich uit over meer dan 700 km² en is daarmee de grootste gemeente van Europees Frankrijk. Met haar historische, culturele en natuurlijke erfgoed is deze stad de ideale bestemming voor uw volgende vakantie. Arles, historische stad bij uitstek! Het als kunst- en geschiedenisstad geklasseerde Arles heeft haar architecturale en culturele erfgoed goed weten te bewaren. Wandel rond met de familie of vrienden en laat u verrassen door het Romeinse theater, het indrukwekkende amfitheater, de kerk Notre-Dame-de-la-Major, de oude kathedraal Saint-Trophime, het Romeinse circus dat tijdens archeologische opgravingen tevoorschijn kwam of de bijzondere Thermen van Constantijn. Alle monumenten staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
Avignon, de voormalige pausenstad die nu vooral bekend is om zijn theaterfestival, is een uitzonderlijke stad. Een schitterende bestemming die een bezoek meer dan waard is! Avignon is ook een echte cultuurstad met een wereldberoemd theaterfestival en talloze musea. Stap er eens binnen en bewonder middeleeuwse schilderijen, hedendaagse kunst of het allermooiste werk van de impressionisten. Wie houdt van geschiedenis, kan hier zowel prehistorische vondsten als resten uit de Klassieke Oudheid bewonderen. En misschien hebt u wel het geluk om één van de theatervoorstellingen te kunnen bijwonen tijdens het festival van Avignon? Het is zonder meer één van de grootste theaterfestivals ter wereld. Verlaat Avignon overigens in geen geval zonder de Hallen te hebben gezien, een enorme overdekte Provençaalse markt. Het is dé plek om een lekkere fles Côtes du Rhône op de kop te tikken, zodat u thuis nog wat kunt nagenieten!
Gordes, een schitterend Provençaals dorpje dat tegen de bergflanken van de Vaucluse aanleunt, wordt een onvergetelijke halte op uw vakantie. Hoog op een rots, op de bergflanken van de Vaucluse, trots uitkijkend op het Lubéron-massief, ligt Gordes. Dit dorp, dat als één van de mooiste van Frankrijk geldt, steekt hoog uit boven de vlakte van Cavaillon en biedt een adembenemend uitzicht op de volledige vallei.
Dit is zonder overdrijven één van de allermooiste dorpen van Frankrijk. Hoog op een rotspunt wacht dit charmante dorp vol ongeduld op uw komst! Tussen Arles en Avignon ligt, in het hart van de Alpilles, een schitterend dorp: Les Baux de Provence. Vanop het kasteel, hoog op de rotsen, hebt u een adembenemend uitzicht op de nabijgelegen Camargue, de Alpilles en Arles.
Een plek die niet mag ontbreken op uw vakantieprogramma! Charme, rust en sereniteit zijn steevast op de afspraak in L’Isle sur la Sorgue. Neem een stadje met een mooi bewaard erfgoed en een Provençaalse sfeer. Voeg daarbij een rivier waarvan de twee armen het stadje lijken te omvatten, een flinke portie kanalen en wat brocanterieën: dat is precies wat u mag verwachten in L’Isle sur la Sorgue!
Uzès, een middeleeuws historisch stadje in het departement Gard. Kom het Paleis van de Duc d'Uzès, de beroemde markt die plaatsvindt op het Place aux Herbes en de schitterende architectuur ontdekken. Hebt u zin in een uitstap met uw familie? Ga dan naar het museum van de Haribo snoepjes. Ontdek de geschiedenis en proef de heerlijke suikerwaren! Verzot zijn op lekkernijen is in Uzès alles behalve een zonde, het is een manier van leven.
Ontdek tijdens uw campingvakantie de Gallo-Romeinse stad Vaison-la-Romaine en haar vele archeologische vindplaatsen. Laat u tussen de Alpen en de Middellandse Zee, aan de voet van de Mont Ventoux, voor uw campingvakantie verleiden door Vaison-la-Romaine, een middeleeuwse stad die het label “Kunst- en Geschiedenisstad” draagt.
×