Het zwemparadijs van camping Parc Sainte-Brigitte

Overdekt en verwarmd zwembad, lagune met fijnzandstrand en peuterbaden ... Het aquapark van camping Parc Sainte-Brigitte is zo ontworpen dat alle leden van de familie zich hier vermaken.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bubbelbaden
  Overdekt Peuterbad
  Zwembad
  Overdekt en verwarmd zwembad

  Een aquapark voor de hele familie

  Een van de leukste momenten van een campingvakantie beleeft men tijdens een afkoelingspauze! Ontdek het aquapark van het Yelloh! Village Parc Sainte-Brigitte, dat geschikt is voor alle leden van de familie.

  Iedereen vermaakt zich in het verwarmde zwembad met bubbelbaden en kinderbad. Zo doet iedereen waar hij zin in heeft: zwemmen, poedelen of van de zon genieten!

  Is het wisselvallig weer? Geen probleem, want het zwembad en een peuterbad zijn overdekt bij slecht weer.

  Op 3 km van het strand

  Om het waterplezier af te wisselen, brengt u natuurlijk ook een bezoekje aan de stranden langs de kust. De camping bevindt zich op slechts 3 kilometer van de oceaankust. In de buurt kunt u dan ook kiezen tussen een heel scala aan verschillende stranden.

  In het noorden zijn de stranden van Belmont, Port-Creux, Ker Élisabeth en La Bastille zeker een ritje waard. Terwijl het Plage des Bretons en de Grande Falaise in het zuiden ook zeker een bezoek verdienen! Dat geldt ook voor het strand van Pen Bron, dat bekend is als naturistenstrand maar ook en vooral om zijn status als Natura 2000-strand.

  ×