Belangrijk ! Het overdekte zwembad is gesloten van 10 april tot 3 juli 2023

Wellness in het Yelloh! Village Algarve - Turiscampo

Duik in een zee van ontspanning, zorg en stilte met het wellnesscentrum van camping Algarve – Turiscampo. In de sfeervolle zen-omgeving bent u bij onze osteopaten en schoonheidsspecialistes in uitstekende handen... Modelleren, manicure, lichaamsverzorging... Alles is mogelijk!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bubbelbaden
  Manicure/pedicure
  Modelleerbehandelingen/massages
  Lichaams- en gelaatsverzorgingen
  Esthetische zorgen

  De wellnessruimte

  Verwen jezelf met een sessie pure ontspanning tijdens je vakantie... Ons wellnesscentrum is een oase van rust waar therapeutische massages uw zintuigen prikkelen en zorgen voor ontspanning en onthaasting. Zin om u te laten verwennen? Laat u verleiden tot een french manicure, een gezichtsscrub of een bezoek aan hamam of sauna. In ons centrum vindt u ook een sportzaal en een kapper. U gaat stralen deze zomer!

  Schoonheid “à la carte”

  Geen beter moment dan je vakantie om er verleidelijk uit te zien met een zongebruinde huid en een leuke jurk... Je vindt bij ons dan ook heel wat verzorgingsmogelijkheden zoals ontharingen, peelingbehandelingen (lichaam en gezicht), manicure, pedicure... Na een ontspannende behandeling schitter je als nooit tevoren.

  Geef je lichaam tijdens deze vakantie opnieuw kracht!

  Therapeutische massage

  Deze techniek ontspant de spieren en zenuwen door het opwarmen van de spieren en het activeren van de bloedsomloop.

  De massages worden gegeven door gediplomeerde professionals.

  ×