Het zwemparadijs op camping Douce Provence

In het Yelloh! Village Douce Provence geniet u in alle rust van het zwemparadijs. Per slot van rekening gaat u op vakantie om te ontspannen, niet? Mam en pap kunnen heerlijk relaxen in het zwembad of van een siësta genieten op een van de zonnebedden. Ondertussen hebben de kids het grootste plezier in het peuterspeelbad en op de glijbaan. Verken ook de waterpartijen in de omgeving: de Lauzon-rivier wenkt!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot het meer
  Rechtstreekse toegang tot de rivier
  Waterspeeltuin
  Peuterbad
  Zwembad
  Overdekt en verwarmd zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Onvergetelijke momenten in het zwemparadijs

  Geniet tijdens uw campingvakantie met de hele familie van de waterpret. Uw kroost kan zich in alle veiligheid uitleven in het peuterspeelbad. Op het programma? Waterstralen, kleine glijbaan, watervallen ... Eén ding is zeker, ze zullen er dol op zijn! Ook bij de glijbaan wordt heel wat afgelachen. En óf ze er plezier in hebben! Waarom maakt u er geen kiekje van? Wie graag wil relaxen, moet op het zonneterras zijn. Ligbedden en zon: een perfect op elkaar ingespeeld duo, niet? Betrekt de hemel? Geen paniek, want wij hebben overal aan gedacht. U kunt de waterpret gewoon indoor voortzetten: op naar het overdekte zwembad van 200 m²!

  Zwemmen in de vrije natuur: heerlijk!

  Op zoek naar verkoeling? Wij hebben een gouden tip voor u: de Lauzon-rivier aan de rand van de camping. Ideaal om een dagje met de familie door te brengen! Wat mag u vooral niet vergeten mee te nemen? Een picknick uiteraard, zodat u op de oever een plekje kunt uitkiezen om van de lunch te genieten. Een zwemband voor extra waterpret, een bal om op de oever mee te spelen en een handdoek om lekker te zonnebaden. En uw fototoestel natuurlijk, zodat u deze prachtige vakantiedag kunt vereeuwigen.

  ×