Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Camping La Plaine

Vanaf camping La Plaine, op de oever van de rivier, verkent u de streek met zijn tweeën of met de hele familie in een kano, te voet of te paard. Ondertussen zijn de jongste campinggasten van 5 tot 17 jaar zoet met sportieve uitdagingen, optredens en andere activiteiten in de kinderclubs.

  Onze kinderclubs

  Camping La Plaine heeft ook aan uw kinderen gedacht: er zijn animatieclubs voor verschillende leeftijden. Ze kunnen er deelnemen aan sportactiviteiten, wedstrijden, voorstellingen en knutselactiviteiten! Daarnaast is er ruimte voor spelletjes of minigolf. 

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Het hele seizoen

   De Kids Club is de perfecte manier om uw kinderen gelukkig te maken tijdens hun vakantie op de camping! Ze kunnen er meedoen met talrijke animaties.

   • grote spellen
   • kindervoorstellingen
   • creatieve workshops
   • minidisco
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Het hele seizoen

   Zoekt u activiteiten die speciaal voor uw kinderen georganiseerd zijn? U vindt ze in de Junior animatieclub.

   • grote spellen
   • sporttoernooien
   • kindervoorstellingen
  • Club Teens:
   13-17 jaar
   Hoogseizoen

   Plaats voor de tieners! In juli en augustus kunnen tieners in de Teens Club profiteren van talrijke activiteiten en animaties, aangeboden door ons speciale team.

   • grote spellen
   • sporttoernooien
   • tienershows

  Openingstijden van de kinderclubs

  Club Kids en Juniors: het hele seizoen geopend

  • Maandag tot vrijdag, 10u tot 12u en 15u tot 17u

  Club Teens: alleen geopend in juli/augustus

  Onze activiteiten

  Yelloh! Village La Plaine, aan de oevers van de Ardèche, is dé plek voor een actieve vakantie; de mogelijkheden zijn enorm. Ontdek de Gorges de l’Ardèche per kano of ga een dagje vissen in de rivier, keuze genoeg!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Strandvolleybal
  Kanovaren kajakken
  Danslessen
  Zwemlessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Vissen
  Speelzaal
  Collectieve sporten
  Mountainbike / Freeride
  Minigolf
  Gewichten- / fitnesszaal
  Padelbaan
  Petanquebaan
  Multisportterrein

  In de buurt

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Canyoning / rafting
  Klimlessen
  Paintball
  Tochtjes te paard of met de pony
  Watersportclub
  Golf
  Klimmuur of -ruimte
  Bioscoopzaal
  Tennisplein

  Fitnessruimte

  In onze fitnessruimte kan je heel je verblijf lang aan je conditie werken. Profiteer van je vakantie om de stress die zich een heel jaar lang heeft opgestapeld te doen verdwijnen!

  Canoë / kayak

  Doe de afdaling van de beroemde Gorges de l'Ardèche en vaar onder de Pont d'Arc; je vindt hier schitterende sites voor een picknick, een zwempartij of een overnachting. Voor een echt vakantiegevoel.
  De "miniafdaling" van 6 km voert je onder de Pont d'Arc door terwijl de "grote afdaling" je de volledige Gorges laat zien.

  Vissen

  De rivier de Ardèche is een paradijs voor vissers met tal van hoekjes die ideaal zijn voor het vangen van vleesetende vissen (grote baarzen en enkele snoeken), veel gezochte soorten zoals de elft, de paling, de snoekbaars of de karper. Ook de beginnende visser kan hier terecht om te oefenen op de scholen witte vissen.
  Het bassin van de Ardèche is een belangrijk bassin waarin al het water van de Cevenne van de Ardèche in terecht komt, evenals een deel van het water uit het hoge bassin van de Loire.
  Meer informatie: http://www.peche-ardeche.com.

  Œnologie

  Kom proeven van en kennismaken met de wijngaarden en de wijnen van de Ardèche op een uitzonderlijke site. Breng en bezoek aan de wijngaarden samen met de eigenaar die je alle uitleg geeft over de druivensoorten, het maken van de wijn en het bottelen. Hij deelt zijn passie voor het streven naar uitmuntendheid in de kunst van het wijnmaken. Ten slotte mag je ook proeven van de wijn in de kelder, gelegen in een oud domein. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd.

  Klimparcours in de bomen

  Kom het bos ontdekken vanuit en andere hoek en geniet van de natuur. Er staan je nieuwe sensaties te wachten! Ga van boom tot boom via de Tarzanlianen, trapezes, katrollen, de Nepalese brug, enz., en dit alles onder begeleiding van een team van professionals.

  Meer informatie: http://www.vert-tige-ardeche.com.

  Canyoning

  Al zwemmend de loop van een rivier volgen, afdalen via de natuurlijke glijbanen die het water in de kalkrotsen heeft uitgesleten, springen en klimmen langs prachtige, rustige partijen water. Deze unieke manier om een canyon te verkennen vanaf de rivier bezorgt u een onvergetelijke ervaring! Op uw reis door het water wordt u begeleid door een gediplomeerde instructeur.

  Tochten te paard

  Beleef een unieke ervaring! Maak een rit te paard langs de paden, tussen de wijnstokken en de muren in breuksteen, en laat je leiden door het gezang van de krekels. Verfrissing vind je bij het oversteken van de 2 rivieren; de Ardèche en de Chassezac.

  Wandelingen

  Langs onze mooie paden biedt de Ardèche je uitzonderlijke natuurlijke sites. Kom de zonovergoten zuidelijke Ardèche verkennen; Wandel door het struikgewas, luister naar de krekels en bewonder onze heuvels vol wijnstokken.

  ×