In de buurt van de vakantieclub La Plaine

Het Yelloh! Village La Plaine ligt in het hartje van een uitzonderlijke natuur, tussen de wijngaarden en de vallei van de Ardèche met haar eindeloze rijkdommen. Langs onze mooie paden kan je de spectaculaire vallei van de Ardèche verkennen met haar grotten en inhammen, karaktervolle dorpjes aan de rotsflanken.

Camping La Plaine

247 chemin de la plaine

07120 Ruoms

FRANKRIJK

Ligging

Ruoms, 4 km
Luchthaven van Nîmes Garons, 114 km
Station van Montélimar, 50 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 44° 25' 28'' Lengtegraad: E 4° 20' 11''

Evenementen

Toeristische plaatsen

Steden

Thermalisme en welzijn

Verwen jezelf in de Ardèche dankzij de bronnen van welzijn! De Ardèche beschikt over verschillende thermale bronnen met specifieke eigenschappen die al eeuwen worden geëxploiteerd. Dit water met erkende therapeutische effecten ligt aan de basis van enkele befaamde thermale kuuroorden: Neyrac-les-bains, Saint-Laurent-les-Bains en Vals-les-Bains waar kuren worden voorgesteld in het kader van reumatologie, dermatologie of wellness.

De Ardèche voor levensgenieters

De Ardèche verkennen, betekent ook je laten doordringen van de levenswijze van de Ardèche. Kom flaneren op de dorpsmarkten met Provençaalse accenten ('s morgens, overdag en zelfs 's avonds) en ontdek de culinaire specialiteiten zoals de ‘caillette', de ijskastanjes en de lekkere rotsachtige wijnen, de wijnen uit heuvels aan de Ardèche en de AOC Côtes du Rhône, en de Côtes du Vivarais. Honing, vruchtensap, fijne vleeswaren, kazen, nougat, patisserie, confituur en sorbets: de Ardèche verwent je met heerlijke kwaliteitsproducten.

×