De wijken van Yelloh! Village Le Brasilia in de Oostelijke Pyreneeën

Naast dat u heerlijk kunt genieten van de Middellandse zeekust biedt Yelloh! Village Le Brasilia accommodaties in thematische wijken. Nadat u van de Grande Bleue heeft genoten, reist u duizenden kilometers zonder het jetlag gevoel.

Wijk Premium

In de wijk draait alles om comfort voor je vakantie. Laat je verleiden door de ruime accommodatie en de vele inbegrepen diensten: handdoeken, lakens, opgemaakte bedden bij aankomst, eindschoonmaak... Alle voordelen van een verblijf in de open lucht wachten op je.

 • Accommodaties: de wijk biedt twee gamma’s cottages. Een eerste, Dali genaamd, bestaande uit 2 modules, met in het bijzonder 4 slaapkamers waaronder twee ouderlijke suites, een XXL-terras (50m²), een zomerkeuken enz. Een tweede, Les Marquises genaamd, voorzien van 2 slaapkamers en 2 badkamers, een oven, evenals een half overdekt terras en een tuinhoek.
 • Faciliteiten: De parkeerplaats bij de cottages Marquises beschikt over twee plaatsen met een oplaadpunt voor elektrische auto's (tegen betaling).
 • Dieren: huisdieren zijn toegestaan in de Dali-cottages

Accommodaties Dali  Accommodaties Les Marquises

  Wijk Créoles

  Dit is een andere uitnodiging om te reizen. De wijk Les Créoles is geïnspireerd op onze overzeese gebieden. Geniet van de weelderige vegetatie, maar ook van onze cottages waarvan de architectuur geïnspireerd is op de Creoolse huisjes.

  • Faciliteiten: elke accommodatie heeft een eigen parkeerplaats
  • Dieren: huisdieren zijn toegestaan in de chalets Les Ti Kréol
  • Accommodaties: de wijk biedt voornamelijk cottages, waarvan de architectuur direct geïnspireerd is op Creoolse huisjes, met 2 of 3 slaapkamers, een badkamer en een prachtig overdekt terras en omringd door een mooie begroeide tuin. De westkant bestaat ook uit chalets (Les Ti Kréol), waarvan de inspiratie vergelijkbaar is met die van de Creoolse Cottages, maar deze keer samengesteld uit één slaapkamer, een badkamer en een overdekt terras

  Créoles accommodaties 3 slaapkamers  Créoles accommodaties 2 slaapkamers  Accommodaties Les Ti Kréol

   Wijk Okavango

   Dicht bij de oevers van de Têt, creëert de Okavango-wijk een Afrikaanse sfeer met een prachtig effect. Met accommodaties die zowel authentiek als modern zijn, vindt u een combinatie van comfort en ontspanning die de vakantiegangers zal bekoren.

   • Dieren: huisdieren zijn toegestaan
   • Accommodaties: de wijk bestaat uit cottages, met 2 of 3 slaapkamers. De architectuur doet denken aan Afrikaanse vakantiehuisjes, terwijl het interieur maximaal comfort biedt

   Accommodaties Okavango 3 slaapkamers 2 badkamers  Accommodaties Okavango 2 slaapkamers 2 badkamers  Accommodaties Okavango 2 slaapkamers 1 badkamer

    Wijk Sud Village

    Dit gebied is ideaal voor familievakanties dankzij de comfortabele huisjes, gelegen op grote percelen omzoomd door mooie hagen. De grote terrassen zijn halfoverdekt, in de schaduw van de pijnbomen, en er is parkeergelegenheid op het terrein.

    • Huuraccommodaties: het gebied beschikt over huisjes met 1, 2 of 3 slaapkamers en airconditioning.
    • Huisdieren: huisdieren zijn welkom.

    P'tit Sud accomodaties 1 slaapkamer   Sud accommodaties 2 slaapkamers  Sud accommodaties 3 slaapkamers 

     Wijk Brasilia

     Kleine vakantiehuizen met 1 of 2 slaapkamers, gelegen in een prachtige mediterrane vegetatie. Op de patio kun je genieten van de warmte van een vakantie in het zuiden! Toegang voor voetgangers.

     Brasilia accomodaties 1 slaapkamer  Brasilia accomodaties 2 slaapkamers

     Wijk Pinède

     Deze bungalows met 2 mooie terrassen en privétuin zijn ideaal gelegen dicht bij het strand, de winkels en het zwembad. Toegang voor voetgangers voor een ontspannen vakantie!

     Pinède accomodaties 2 slaapkamers

     ×