De diensten van de camping Le Club Farret

Neem de tijd om van uw vakantie te genieten op camping Le Club Farret. Het personeel van de receptie stelt alles in het werk om uw vakantie bijzonder te maken. Er is een restaurant, een wasserette, een verhuurdienst en u kunt er terecht voor toeristische informatie. Kortom, het ontbreekt aan niets. 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Slagerij
  Bakker
  Kapper
  Geldautomaat
  Kruidenier / Supermarkt
  Multimediaruimte
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Huuraccommodaties Premium
  Waterpunt camper
  Internationale dagbladen
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Uitzending op groot scherm
  Restaurant
  Postdienst
  Services All Season
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Verkoop van vis en schaal- en schelpdieren
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Discotheek 200m
  BBQ of plancha Verhuur 1km

  Een watersportclub op het strand

  De watersportclub Beach Club Farret vind je op ons strand. Hoe oud je ook bent, je zal je zeker laten verleiden tot een heleboel waterpret: ritjes op de banaan, zeillessen en -stages. Op het water dansen de catamarans in de zon, terwijl beginners of ervaren surfers zich met hun planken op de golven wagen.

  Horeca en winkels

  Vanaf het moment dat u op camping Le Club Farret bent aangekomen, kunt u het zich gemakkelijk maken: alles is ter plaatse aanwezig. Er zijn op het terrein maar liefst 5 horecagelegenheden. Hoe bijzonder is dat?

  • Restaurant ‘La Palmeraie’ met panoramisch uitzicht serveert traditionele en streekgerechten. Dat wordt genieten!
  • De brasserie is ‘s middags en ‘s avonds open. Geniet aan de rand van het zwembad van een gevarieerde en aanlokkelijke kaart met gerechten voor klein en groot.
  • ‘Les Cabanes de l’Etang’ focust op vis. Eet er ter plekke de heerlijkste schaal- en schelpdieren en verse vis, of neem een vismaaltijd mee naar uw accommodatie.
  • Bar ‘Club 57’ is de place to be om met vrienden een cocktail te drinken. Maar u kunt er ook een ijsje eten, huisgemaakt door de ambachtelijke ijsbereider van de camping.

  U hebt uw auto niet nodig om elke dag boodschappen te gaan doen. Van de kleine supermarkt tot de bakker, de slager en de strandboetiek … alles is ter plaatse aanwezig.

  ×