Camping Le Couspeau Poët-Célard, Drôme

« Een rustige en schaduwrijke camping met een prachtig uitzicht op de bergen van de Drôme »

8.9 10 728 scores Recensies

Zwembad en waterpark in camping Le Couspeau

Zon, plezier, natuur en waterpret! Dat is wat u kunt verwachten tijdens uw vakantie in Yelloh! Village Le Couspeau. Rivieren rondom de camping, een groot zwemparadijs met buitenbad, een verwarmd zwembad dat overdekt kan worden, een glijbaan en een ruimte met ludieke waterspellen: er is voor elk wat wils! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Waterspeeltuin
Bubbelbaden
Peuterbad
Overdekt Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad
Zonneterras
Glijbanen

Een aquapark voor jong én oud

Haal diep adem… Ontspan… U bent in het aquapark van het Yelloh! Village Le Couspeau, waar alles in het teken staat van waterplezier! Ontdek het aquapark van de camping dat bestaat uit een buitenbad, een verwarmd bad met schuifdak en een grote waterglijbaan!

Er is overal aan gedacht om het u naar de zin te maken: u kunt lekker zonnebaden, van de waterglijbaan afroetsjen, uw kleintje laten kennismaken met waterpret of een paar baantjes trekken! In juli/augustus is er tevens een snackbar geopend, zodat uw verblijf nóg aangenamer wordt!

Een overdekt en verwarmd bad

De kinderen zijn dol op het aquapark van de camping! Dankzij het verwarmde zwembad met schuifdak kunnen ze altijd zwemmen en plezier maken… Met een tegenstroomrivier, een peuterbad en een bubbelbad kunnen ouders en kinderen lekker samen genieten in en rond het water en onvergetelijke vakantieherinneringen opdoen.

De waterspelletjeszone van de camping

Waterjets, een waterglijbaan, spelletjes… Dat vindt u allemaal in de ludieke waterspelletjeszone van het aquapark. De kleintjes vinden het er geweldig! Ze kunnen in alle veiligheid en onder toeziend oog van hun ouders genieten van waterpret. 

De rivieren van de Drôme

De receptiemedewerkers van de camping kunnen u gegarandeerd vertellen waar zich de mooiste natuurstranden van de streek bevinden! Bij de rivieren de Drôme, Roanne, Brette en de Roubion, die zich niet ver van de camping bevinden, liggen schitterende ongerepte plekjes verborgen waar u kunt genieten van prachtige natuur en heerlijk koel water! Ook het strand van het recreatiemeer Pas des Ondes, op 36 km, is een bezoekje meer dan waard!

×