Zwembad en waterpark: het zwemgedeelte op de camping Le Couspeau

Zon, plezier, natuur en waterpret! Dat is wat u kunt verwachten tijdens uw vakantie in Yelloh! Village Le Couspeau. Natuurlijke rivieren rond de camping, een groot aquapark met buitenzwembad, lagune met fijnzandstranden, verwarmd overdekbaar tegenstroomzwembad, glijbaan en waterspeelbad, bubbelbaden en peuterbad: er is voor elk wat wils!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Lagune
  Peuterbad
  Overdekt Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Overdekt en verwarmd zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Een aquapark voor jong én oud

  Haal diep adem… Ontspan… U bent in het aquapark van het Yelloh! Village Le Couspeau, waar alles in het teken staat van waterplezier! Ontdek het aquapark van de camping dat bestaat uit een buitenbad, een verwarmd bad met schuifdak en twee grote waterglijbanen!

  Er is overal aan gedacht om het u naar de zin te maken: u kunt lekker zonnebaden, van de waterglijbaan afroetsjen, uw kleintje laten kennismaken met waterpret of een paar baantjes trekken! In juli/augustus is er tevens een snackbar geopend, zodat uw verblijf nóg aangenamer wordt!

  Glijbaaninformatie:

  • Glijbaan Nr.1 (roze): ong. 35-40 m lang – Minimumlengte 1.10 m
  • Glijbaan Nr.2 (groen): 78 m lang – Minimumlengte 1.20 m

  Een overdekt en verwarmd bad

  De kinderen zijn dol op het aquapark van de camping! Dankzij het verwarmde zwembad met schuifdak kunnen ze altijd zwemmen en plezier maken… Met een tegenstroomrivier, een peuterbad en een bubbelbad kunnen ouders en kinderen lekker samen genieten in en rond het water en onvergetelijke vakantieherinneringen opdoen.

  De waterspelletjeszone van de camping

  Waterjets, twee waterglijbanen, spelletjes… Dat vindt u allemaal in de ludieke waterspelletjeszone van het aquapark. De kleintjes vinden het er geweldig! Ze kunnen in alle veiligheid en onder toeziend oog van hun ouders genieten van waterpret. 

  De rivieren van de Drôme

  De receptiemedewerkers van de camping kunnen u gegarandeerd vertellen waar zich de mooiste natuurstranden van de streek bevinden! Bij de rivieren de Drôme, Roanne, Brette en de Roubion, die zich niet ver van de camping bevinden, liggen schitterende ongerepte plekjes verborgen waar u kunt genieten van prachtige natuur en heerlijk koel water! Ook het strand van het recreatiemeer Pas des Ondes, op 36 km, is een bezoekje meer dan waard!

  ×