In de buurt van camping Le Couspeau

Er zijn zoveel manieren om de Drôme te ontdekken! Tijdens uw verblijf in het Yelloh! Village Le Couspeau zult u volop genieten van en verrast worden door de prachtige vestingen, schitterende natuur en Provençaalse sfeer…

Camping Le Couspeau

1055 route de dieulefit Quartier Bellevue

26460 Poët Célard

FRANKRIJK

Ligging

Le Poët Célard, 1.3 km
Luchthaven van Valence, 50 km
Station van Valence, 62 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 44° 35' 48'' Lengtegraad: E 5° 6' 39''

Evenementen

Toeristische plaatsen

Steden

De middeleeuwse dorpen Poët-Célard en Poët-Laval

Maak op slechts een paar kilometer van de camping een sprong terug in de tijd. Tijdens uw bezoek aan de geklasseerde dorpen Poët-Célard en Poët-Laval of aan de Tour de Crest, kunt u genieten van oude kastelen en sfeervolle en steile middeleeuwse straatjes. Wandel rond in deze historierijke straatjes en bewonder de schitterende uitzichten op de lagergelegen vallei van de Drôme. 

Voor meer informatie

Een streek waar vakmanschap centraal staat

Wat zou de Drôme zijn zonder haar culinaire specialiteiten en haar vele ambachtslieden? Zij zorgen ervoor dat uw verblijf in het Yelloh! Village Le Couspeau een onvergetelijke ervaring wordt. Geniet in een van de vele restaurants van de heerlijke lokale specialiteiten. Wijn, truffels, ravioli, noga, varkenspaté, Clairettewijn… Er is voor ieder iets wils! Misschien kunt u zelfs een bezoekje brengen aan de werkplaats van een pottenbakker of een keramist! 

Voor meer informatie

De kastelen van de Drôme

Profiteer van uw verblijf in de Drôme en bezoek de kastelen van de streek. Met hun indrukwekkende vestingmuren, schitterende parken en Renaissancegevels vormen zij de stille getuigen van een roemrijk verleden. Bezoek zeker de kastelen van Suze-la-Rousse, Grignan of Adhémar en luister naar wat hun stenen u te vertellen hebben.

Voor meer informatie

×