De diensten van de camping Le Sylvamar

Op de camping Sylvamar is er alles aan gedaan om u optimaal te laten profiteren en u een zorgeloze vakantie te bieden. Daarom kunt u tijdens uw hele verblijf profiteren van een grote keuze aan diensten: een kruidenierswinkel, restaurant, wasserette en zelfs een bibliotheek!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Gemeenschappelijke barbecue
  Bibliotheek
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Bakker
  Kruidenier
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur van koelvakken
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Verhuur van strandspeelgoed
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Verhuur van privébadkamer
  Huuraccommodaties Premium
  Waterpunt camper
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Postdienst
  Services All Season
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  Eten en drinken

  Kom een glaasje drinken met vrienden in de bar van de camping. het terras kijkt uit over ons mooi lagunezwembad. Je vindt hier een ruime keuze aan drankjes, vruchtensappen, bieren en tropische cocktails. In een gezellig en familiaal kader kan je in ons restaurant de regionale gerechten ontdekken met vis en onze lekkere streekproducten. De wijnliefhebbers zullen onze kaart met wereldwijnen zeker kunnen waarderen! Voor de kleine trek vind je in de snackbar broodjes, pizza's, salades en frietjes die je ter plaatse kan eten of kan meenemen. Op elk moment van de dag!

  Je boodschappen

  Je boodschappen kan je te voet doen binnen het domein van de camping: een superette, een brooddepot voor het ontbijt, dagbladen zodat je op de hoogte blijft.

  Om je van dienst te zijn

  Een wasserette, een bibliotheek, een toeristisch informatiepunt om je excursies voor te bereiden. Verhuur van fietsen om de streek te verkennen, verhuur van lakens, individuele kluisjes, koelkasten, babykits en zelfs privébadkamers, maar ook een schoonmaakdienst. Reken op ons, wij hebben voor u aan alles gedacht!

  Om beter te communiceren

  Op de receptie kunt u gebruikmaken van de kopieermachine. U kunt zelfs overal op de camping over gratis wifi beschikken (1 gratis code per verblijf).

   

  ×