Zwembad en waterpark in camping Le Sylvamar

U zult dol zijn op het zwemparadijs van de camping Sylvamar. Met zijn verwarmde buitenbaden, zijn lagune met lazy river, zijn glijbanen en zijn grote vulkaan is ons aquapark een paradijs voor waterratten! En voor de liefhebbers van golven en fijn zand is er altijd nog de oceaan, op 1,2 km afstand!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Overdekt Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Balneotherapie
  Massagebanken met Bubbels
  Balneotherapiezwembad
  Hamam
  Lagune
  Peuterbad
  Overdekt Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad in de spa
  Sauna
  Glijbanen

  Een spectaculair aquapark voor elk soort waterpret

  Het aquapark midden op de camping is een van de grootste in de regio. Het is een fantastisch leuke plek om er met de hele familie te zijn. U vindt er verwarmde zwembaden, een peuterspeelbad voor de kleintjes, een lazy river, glijbanen … U wilt meer? Wat dacht u van een vulkaan? Nee, dit is geen grapje! In dit aquapark is er zelfs een vulkaan waarin u over een grote glijbaan naar het eindpunt roetsjt. Een unieke ervaring!

  In deze lagune met turkooisblauw water kunnen uw kinderen ook zwemlessen nemen, terwijl u op het solariumterras uitrust. Veel plezier, geniet ervan, de badmeesters houden de hele familie in het oog....

  Uit hoofde van de hygiëne en de veiligheid zijn zwemshorts in de zwembaden niet toegestaan en is het dragen van een armbandje verplicht.

  Het strand van Labenne

  Ga met je kinderen naar de oceaan voor een namiddag vol pret, zandkastelen en zwempartijen. Alle mogelijke wateractiviteiten worden hier voorgesteld, van surfen tot rafting, zeevissen, windsurfen, kanovaren, ...
   

  ×