Camping La Roche-Posay

Tijdens uw vakantie in de Vienne moet u beslist een bezoek brengen aan La Roche-Posay, een stad die u een goed gevuld programma belooft waarin wellness en familieactiviteiten centraal staan. Lees snel wat u mag verwachten …

Al gehoord van La Roche-Posay ? Dat komt waarschijnlijk door zijn beroemde thermen. Naast een thermaal kuuroord vindt u in La Roche-Posay ook een buitengewoon middeleeuws erfgoed in combinatie met een belle-époquesfeer. Een bezoek aan zijn donjon en zijn poort met machicoulis voert u meteen terug in de tijd. Deze ontzettend charmante stad met haar beroemde bronwater ligt tussen Futuroscope en de kastelen van de Loire: ideaal dus om een heleboel activiteiten met de familie te ondernemen. Klaar om deze verrassende bestemming te leren kennen?

 

Wist u dit? Het kuuroord van La Roche-Posay was het allereerste in Europa dat volledig aan huidaandoeningen gewijd was. Ongelooflijk, niet? En dat is nog niet alles! Heel wat beroemdheden lieten zich door de rust en het heilzame water van La Roche-Posay verleiden, onder wie de schrijver Jean Cocteau.

 

Wat staat er op het programma? Activiteiten met de familie en relaxen. Vakantie is per slot van rekening bedoeld om uit te rusten en dan gaat er natuurlijk niets boven het wellness-centrum Spa Source in La Roche-Posay. Op deze unieke plek te midden van de natuur kunt u zich helemaal ontspannen: zwembad met thermaal water, bubbelbad, hamam, gelaats- en gezichtsverzorging … Gewoon zalig! En wat dacht u daarna van een geleid bezoek aan La Roche-Posay met familie of vrienden? De gids toont u het Parc Thermal en vertelt u talloze anekdoten over het kuuroord, zodat de geschiedenis van het kuurtoerisme voor u weldra geen geheimen meer heeft! Neem vervolgens een kijkje in de versterkte binnenstad van La Roche-Posay met de romaanse kerk uit de 11e eeuw, de donjon en de vakwerkhuizen: ronduit schitterend! Besluit de dag in schoonheid en woon op de paardenrenbaan La Gâtinière enkele paardenraces bij. Een spannende ervaring voor de hele familie! Zo ziet u maar: tijdens uw vakantie bij Yelloh! Village valt altijd wel wat opwindends te beleven!

×